HUPIKÉKEK LETTEK A TÖRPIKÉK!

Minden úgy kezdődött az idei utolsó U15 Futsal fordulóban  mint a mesében.  Ügyes kis törpjeink  hatalmas szívvel és lelkesedéssel legyőzték a  méregerős Tolnát Aprajafalván ( Csömör ).  Mivel sajnos törpbetegségek hada tizedel bennünket, így kénytelenek voltunk 5 fővel ( azaz egy kapus és négy mezőnyjátékos ) kiállni az aktuális versenynapon, ami magába foglalt pár vészhelyzetet. 

 

De, hogy ne menjünk a dolgok elébe, időzzünk még el egy kicsit az első mérkőzéssel. Azt hiszem, akik ismerik az utánpótlás futsal erőviszonyait, azok tudják igazán értékelni  ezt a győzelmet.  Az öt Törpilla igazi törpfutsalt mutatott be és nagyon pontosan, precízen tartották be TörpPapa  ( Dombó János ) utasításait és ennek az eredménye a siker.  A lelátón helyet foglaló szurkolók, joggal tapsolták hupikékre a tenyerüket.  TOLNA – ASTRA BULLS  1-2.

 

 

Aztán jött a következő gombóc, a miskolci Hókuszpókok  ellen.  Edzőjük „remek” tervet törpölt ki  a fáradt törpjeink ellen ( ugye csere nélkül nyomtuk az első meccset, míg az ellenfél három sorral cserélgetett, így hamar lemerültek a törpelemjeink ) .  A terv lényege, hogy  az Astrában játszó Törperőst ( alias Kancsár EvelinBÁRMILYEN eszközzel  meg kell akadályozni a gólszerzésben, sőt a  játékban, SŐT a levegővételben.  A taktikához nagy segítséget kaptak a két Törpbírótól, akiknek nem tűnt fel, hogy  a Miskolc már a 13. percben összeszedte valamennyi kisbüntetőjét és Evihez ebben a szűk negyed órában legalább háromszor kellett berohanni, hogy a Hókuszpókok szabálytalankodásai  ( konkrétan karatéztak, nagyon sikeresen / csak az másik sportág/ )után, visszatérjen belé a törperő ( és még vagy háromszor  magától felkelt ).  A második félidőben aztán egy gólhelyzetben elkövetett  térdrúgás után ( a helyszínen tartozkodó KYO KU SHIN KAI szövetségi kapitány állítólag le is igazolta azonnal a miskolci hölgyet )  Evi sajnos nem tudta folytatni, így  létszámhiány miatt kénytelenek voltunk feladni a küzdelmet. 

 

 

Sajnos a tegnapi film, így nem tudott egész estés lenni, de felfoghatjuk úgy is, hogy csak az első részt vetítették le. Reméljük, hogy tavasszal , még sok  borsot fogunk törni a Hókuszpókok orra alá.  De most legyen Karácsony, Béke és Szeretet!  Jó hír a kórházból, hogy  Evelin szalagjai nem szakadtak el és megkezdték a gyógykezelését.  A „vidámság gyógyít” jeligével, sok szeretettel küldjük ezt a dalt,  a többi törp előadásában:

 

Vélemény, hozzászólás?