Csapatunk a 2022/2023-as szezonban is az NBI-ben szerepel!

osztályozó mérkőzés

DVSC-DEAC – Astra-Activtek HFC-Üllő 0-4 (0-2)
g: Szakonyi Emese(2), Erdész Fanni, Árvay Hanna

Csapatunk összeállítása a mérkőzésen: Farkas Katalin – Csizi Fanni, Dr. Tatai Krisztina, Nádudvari Anna (II.) – Szakonyi Emese (Sárosi Csilla), Vicsek Nóra, Pap Nóra (Skultéty Tamara), Dencz Orsolya (Szennai Tímea), Erdész Fanni, Kós Petra, Árvay Hanna,

NBI-es csapatunk az osztályozó második mérkőzésén Debrecenben lépett pályára, ahol 4-0-ra sikerült győzni, így Csernik Kornél tanítványai 10-0-ás összesítéssel múlták felül a DVSC-DEAC együttesét, mellyel magabiztosan őrizték meg NBI-es tagságukat.

A 2022/2023-as Simple Liga induló csapatai

Ferencvárosi TC

MTK Hungária FC

ETO FC Győr

Haladás-Viktória 

DVTK

Puskás Akadémia

Soroksár SC

Astra HFC

Újpest FC

Szekszárdi UFC

Kész-Szent Mihály FC

Mol Fehérvár FC

Fölényes győzelem az osztályozón!

Simple Liga osztályozó mérkőzés 1. forduló

Astra-Activtek HFC-Üllő – DVSC-DEAC 6-0 (1-0) 
g: Szakonyi Emese (2), Kós Petra (2), Erdész Fanni, Árvay Hanna

NBI-es csapatunk tegnap lejátszotta az DVSC-DEAC elleni osztályozó mérkőzés első találkozóját Üllőn. 

Lányaink már az első játékrészben is fölényben játszottak, de az első 45 percben csak egy gólt sikerült szerezni, a 18. percben Szakonyi Emese szép egyéni akció után vette be a debreceni kaput.

A második játékrészben aztán még több helyzet és lehetőség alakult ki a vendégek kapuja előtt, nagy nyomást helyeztek lányaink ellenfelükre, akik ezt a nyomást végül nem bírták el, így még öt gólt sikerült szerezni. Szakonyi Emese még egyszer, Kós Petra kétszer volt eredményes, valamint Erdész Fanni, és Árvay Hanna is bevette a debreceni kaput.

A 6-0-ás eredménnyel olyan előnyt sikerült szereznie csapatunknak a visszavágó mérkőzésre, amelyet már nagyon nehéz lenne megfordítani…

Szép volt lányok! Gratulálunk!

Ismét győzött az U14

Astra-Activtek HFC-Üllő – Gödöllői SK 9-2 (5-2)
g: Kuprák Viktória (3), Barna Gabriella (2), Rácz Karina (2), Balla Fanni, Marek Réka ill., Kontsik Réka, Hanzl Zoé
Csapatunk kerete a mérkőzésen: Szabó Anna – Radó Ráhel, Kuprák Viktória, Barna Gabriella, Balla Fanni, Marek Réka, Rácz Karina, Fésűs Janka, Szolnoki Gréta, Plank Hanna, Kreisz Norina, Torma Lara, Rieth Marina
U14-es csapatunk a dél-keleti csoport 11. fordulójában a Gödöllő együttesét fogadta Üllőn. Ezúttal csapatunknak kedvezett a papírforma, hiszen az őszi mérkőzést is nagy fölénnyel nyerték lányaink, és most sem történt ez másként.
Már a második percben vezetést szereztünk Rácz Karina góljával, de erre még a 6. percben válaszolni tudott ellenfelünk. Sokáig nem örülhetett azonban a gödöllői együttes, hiszen ezután három Astrás találat következett: Marek Réka, Balla Fanni és Rácz Karina góljával már 4-1-re vezetett csapatunk a 19. percben. Bár ellenfelünk a 20. percben még kozmetikázott az eredményen (4-2), de innen már csak csapatunk szerzett gólt. Barna Gabriella kétszer, Kuprák Viktória háromszor mattolta a gödöllői kapust, így 9-2-re nyerték a lányok a mérkőzést.
Szép volt lányok!

Gratulálunk!🤩👏
Hajrá Astra!💪

Győzelem az ETO ellen!

Astra-Activtek HFC-Üllő – ETO FC Győr 2-1 (1-1)
g: Fligh Vivien (öngól), Rácz Karina ill., Szabó Petra

Csapatunk kerete a mérkőzésen: Szabó Anna Erzsébet – Balla Fanni, Marek Réka, Kuprák Viktória, Fésűs Janka, Rácz Karina, Szuja Anna, Papp Tamara (Radó Ráhel), Barna Gabriella, Hollósi Tünde, Farkas Dorina (Pintér Viktória)

U15-ös csapatunk az országos bajnokság utolsó fordulójában az ETO FC Győr együttesét fogadta a Goldball Parkban. 

A papírforma a zöld-fehér együttesnek kedvezett, hiszen az alapszakaszban előbb 7-1-re majd 3-0-ra is az ETO győzött és a tabellán is ellenfelünk állt előrébb. Ezen a mérkőzésen azonban ez nem látszott, a lányok hatalmasat küzdöttek, bár egy öngóllal szereztünk vezetést, amit az ETO még kiegyenlített, Rácz Karina 78. percben szerzett találatára már nem tudott ellenfelünk válaszolni, így lányaink bravúros, 2-1-es győzelmet arattak!

Véget ért tehát az U15-ös nagypályás bajnokság, csapatunk a kilencedik helyen végzett, de ez a mérkőzés is mutatja, hogy mennyit fejlődtek a lányok ebben a szezonban és ez sokkal többet számít, mint a tabellán elfoglalt helyezés!

Szép volt lányok! Gratulálunk!

Magabiztos győzelem az Újpest ellen!

Astra-Activtek HFC-Üllő – Újpest FC 7-2 (4-1)
g: Plank Hanna (2), Marek Réka, Barna Gabriella(2), Kuprák Viktória, Gyócsi Tifani (öngól) ill. Barna Gabriella (öngól), Enyedi Réka

Csapatunk kerete a mérkőzésen: Szabó Anna – Radó Ráhel, Barna Gabriella, Plank Hanna, Marek Réka, Kuprák Viktória, Fésűs Janka, Torma Lara, Rácz Karina, Szolnoki Gréta, Kreisz Norina

U14-es csapatunk a Dél-keleti csoportban tegnap az Újpest együttesét fogadta az ESMTK Sporttelepen. A mérkőzésen csapatunk irányította a játékot és már az első félidőben sikerült háromgólos előnyt szerezni, hiszen Plank Hanna kétszer, Marek Réka egyszer vette be az ellenfél kapuját, valamint egy-egy öngól is született mindkét oldalon, így a szünetben 4-1-re vezettek lányaink.

A második játékrészben sem változott a játék képe, sikerült növelni az előnyünket Kuprák Viktória és Barna Gabriella két góljával. 

Magabiztos győzelmet arattak tehát lányaink, akikre még vár három találkozó az U14-es bajnokságban, reméljük hasonlóan sikeres szerepléssel!

Szép volt lányok! Gratulálunk!

Hajrá Astra!

Fölényes győzelem Szegeden!

U19 alsóházi rájátszás 4. forduló

Szent Mihály FC – Astra-Activtek HFC-Üllő 1-13 (1-6)
G: Skultéty Tamara (5), Hári Kata (2), Nádudvari Anna, Pap Nóra, Harsányi Alexandra, Turbucz Anna, Kirchner Anna, Király Lilla

U19-es csapatunk szombaton a Szent Mihály FC ellen lépett pályára és fölényes, 13-1-es győzelmet aratott. Jól játszottak a lányok és a csapatból nyolc játékos is betalált az ellenfél kapujába. Skultéty Tamara öt gólt szerzett, Hári Kata kétszer volt eredményes, valamint Nádudvari Anna, Kirchner Anna, Turbucz Anna, Király Lilla, Pap Nóra és Harsányi Alexandra is bevette a szegediek kapuját.

Csapatunk utolsó bajnoki mérkőzésére szombaton kerül sor a Goldball Parkban az FC Hatvan ellen.

Szép volt lányok! Gratulálunk!

Rövid videó a mérkőzésről IDE kattintva megtekinthető!

Győzelem a DVTK ellen

Astra-Activtek HFC-Üllő – DVTK 3-0 (2-0)
g:Czinege Eszter (2), Skultéty Tamara

U19-es csapatunk az alsóházi rájátszás 3. fordulójában a DVTK együttesét fogadta a Goldball Parkban. 

Jól kezdte csapatunk a mérkőzést, de az első lehetőség a DVTK előtt adódott, – melyet egyébként egy szabálytalanság előzött meg, de néma maradt a játékvezető sípja – Török Noémi azonban bravúrral hárítani tudta a ziccert. Az első félidő további történései leginkább csapatunkról szóltak, lányaink birtokolták többet a labdát, és helyenként szemre is tetszetős támadásokat vezettek. Sok lehetőség adódott csapatunk előtt, melyekből látható volt, hogy előbb vagy utóbb góllá érnek majd. A mérkőzés 18. percében pedig meg is érkezett a gól: Pap Nóri emelte be a védők mögé a labdát gyönyörű mozdulattal Czinege Eszternek, aki nem hibázott, és megszerezte a vezetést csapatunknak. A 32. minutumban kétgólosra nőtt az előny, ismét Czinege Eszter volt eredményes ezúttal Hári Katától kapott remek labdát és bár a ziccert Böröcz Bettina még védeni tudta, de a kipattanót már nem hibázta el Eszti, így 2-0-ra vezetett csapatunk.

A második játékrészben sem változott a játék képe, csapatunk a szezon egyik legjobb játékát bemutatva vezetett támadásokat, ötletes dolgokat csináltak a lányok és bár több lehetőség is gólt érdemelt volna sajnos sokáig nem sikerült bevenni Böröcz Bettina kapuját. A 82. percben tört meg a jég, Skultéty Tamara 16 méterről eleresztett bombája a felső lécről vágódott a gólvonal mögé, és ezzel 3-0-ra lányaink nyerték meg a találkozót.

A lányok remekül játszottak és bár ez a játék már az MTK elleni találkozón is kezdett kibontakozni, ott nem volt szerencséje a csapatnak, most jó játékkal sikerült a győzelmet megszerezni. A győzelem a csapat érdeme, de ezúttal érdemes kiemelni a középpályás játékosainkat – Hári Katát, Király Lillát és Pap Nórit -, akik nagy összhangban és ötletes játékkal hozták le a mérkőzést, valamint Czinege Esztert, aki tavasszal szinte minden mérkőzésen szerzett gólt, amikor pályára lépett!

A lányok a rájátszás 4. fordulójában a Szent Mihály csapatánál vendégeskednek majd.

Szép volt lányok! Gratulálunk!

Negyedik helyen végzett női futsal csapatunk

Női futsal csapatunk a Tolna ellen vívta a 2021/2022-es bajnokság bronzmérkőzését. A bronzcsata két nyert mérkőzésig tartott, melyen mindkétszer ellenfelünknek sikerült győznie, így csapatunk a negyedik helyen végzett.

1.mérkőzés
Astra-Activtek HFC-Üllő – 2F-BAU Tolna-Mözs 3-5 (1-2)
g: Dorner Dóra, Balogh Noémi (2) ill., Nagy Noémi (2), Vámosi Georgina (3)

2.mérkőzés
2F-BAU Tolna-Mözs – Astra-Activtek HFC-Üllő 6-3 (1-0)
g: Vámosi Georgina (2), Kiss Gréta (2), Nagy Noémi, Wiesner Dalma ill., Dorner Dóra, Megyesi Regina, Varga Adél

Labdarúgó és Futsal Csapat