MEZÍTLÁBAS TORNAGYŐZELEM! (VIDEÓVAL)

A strandfoci egyre nagyobb népszerűségnek örvend mind a sportolók és ugyan így a nézők körében. Ezt tegnap mindenki tapasztalhatta Százhalombattán, ahol nyolc csapat részvételével került sor a Dörnyei Balázs által megszervezett Strandfoci-tornára.

Klubunk két csapattal képviselte magát a rendezvényen az Astra I-ben Kakuszi Adri, Jakab Kata, Bocsárdi Eszter, Godvár Katalin, Fogl Katalin az Astra II-ben Oláh Erika, Megyes Ágnes, Benkő Mónika, Molnár Judit és Kancsár Evelin kapott helyett.  ( Mi azért szívesen megnéztük volna a képzeletbeli Astra III.-t  is úgymint  Kovács Klaudia, Nagy Anett, Szabó Bogi, Szekér Anita, Pincze Gabi, Vidács Kriszti… )

A fináléba éppen e két csapatunk jutott melyet a II-es nyert meg büntetőrúgásokat követően, de ennél sokkal lényegesebb volt, hogy minden résztvevő remekül szórakozott, jól érezte magát és szép gólokat, jeleneteket láthattak a nézők,  nem beszélve a gyönyörű lányokról.  Éppen ezért biztosak lehetünk benne, hogy jövőre is részt vesz az Astra ezen a  rendezvényen,  amely a felkészülés szempontjából is kimondottan hasznosnak tekinthető.

 

Simonyi András

Vélemény, hozzászólás?