SZÜRKÉK VOLTUNK, MINT AZ IDŐJÁRÁS…

Második szezonbeli vereségünket könyvelhettük le vasárnap a Hegyvidék csapata ellen, akik tulajdonképpen a tavaly megszűnt Kerepes csapatára épült játékosokból szerveződtek újjá erre a bajnokságra.  A szitáló esőben, rendkívül rossz talajú pályán lejátszott mérkőzésen sajnos nem tudtuk hozni a hetek óta tartó technikásabb játékunkat, a rémálmainkat idéző „gyephez” az ellenfél lányai sokkal jobban alkalmazkodtak, erőszakos, lendületes játékuk gyors 3-0-s vezetéshez juttatta őket. Mezőnyben viszonylag kiegyenlített harc folyt, azonban a helyzeteket jobban kihasználó hazaiakkal sehogy sem tudtunk boldogulni. Tetézte gondunkat az is, hogy egy első félidőben megítélt büntetőt sem tudtunk értékesíteni, semmi nem sikerült… Az első félidő vége felé aztán szereztünk egy gólt, küzdöttünk, bíztunk a felzárkózásban, többünknek azonban úgy tűnt, hogy a rosszul, szerencsétlenül pattanó labdák is mind az ellenfélhez kerülnek, az igyekezet ugyan megvolt, de sok eredményt nem tudtunk felmutatni, nem tudtuk játszani a saját játékunkat.

 

A második játékrészben tovább folyt a „bozótharc”, hiába szereztünk újabb szépítő találatot, az ellenfél nem sokkal később ismét mattolta kapusunkat. Folyamatosan futottunk az eredmény után, de mire rúgtunk két újabb gólt, ismét kaptunk még kettőt, így a jegyzőkönyvbe is az került be, hogy Hegyvidék – Astra HFC: 5-3.

 

Hazai góllövők: Godvár K. (2), Szabó Nóra

 

 

Kiss Kálmán: Kimondottan élvezhető, küzdelmes mérkőzésen a fiatalság győzedelmeskedett a rutin felett. Mindkét csapat odatette magát, melyből a mai napon mi jöttünk ki győztesen.

 

Tóth Ágnes: Először is gratulálok a Hegyvidék lelkes csapatának, sokkal jobban alkalmazkodtak a mérkőzés körülményeihez, de eszem ágában sincs a pálya talajára fogni a vereségünket, mert az mindkét csapatnak igen nagy kihívást jelentett. Negatívum, hogy rengeteg technikai hibával játszottunk, pozitívum, hogy az irammal nem volt gond, hajtós, brusztolós mérkőzést játszottunk.

 

 

 

Tóth Ágnes

Vélemény, hozzászólás?