FUTSAL BAJNOK AZ ASTRA KISKUNFÉLEGYHÁZI BULLS!

Nem semmi két éven van túl az Astra Kiskunfélegyházi Bulls.  A szimbiózis nagyon sikeresnek mondható, hisz első évben NB2  bajnoki címet és kupadöntőbe kerülést, majd a második évében a Magyar Kupagyőztes cím megnyerése után, elhódította az NB1 bajnoki címét is! Azt hiszem ennél álmodni sem lehet szebbet futsal berkekben.

Az idei év az egész Astrának nagy menetelés volt, hisz mindössze két vereséggel letudtuk a szezont, pedig  több fronton is helytálltak a lányok.  A sérülések gyakran hátráltatták a munkát, de a CSAPAT felülkerekedett a nehézségeken,  és itt a fináléban azt hiszem megmutatta, hogy jelenleg melyik a legjobb futsal  egyesület Magyarországon.  

 

 

A soraimat egy a nőlabdarúgás.hu-ról  bemásolt beírással zárom:

„ Őszinte elismerésem Dombó Jánosnak és az Astra női csapatának akik zseniális játékkal, taktikai fegyelemből jelesre vizsgázva teljesen megérdemelten szerezték meg a bajnoki címet. A sikerben oroszlánrésze van Szalai Gábornak, Balla Lászlónak ( Kiskunfélegyháza alpolgármestere ) Hajba Ferencnek,ès Varga Ferencnek éppúgy , mint az Astra szurkolóinak. Nekik is jár a dicséret. Nem kétséges a jobbik csapat nyert, de az Univerzum is rászolgált az ezüstéremre. Dombó János az első edző aki szinte tökélyre fejlesztette a védekezést a női futsalban és taktikailag és erőnlétileg is remekül felkészítette a társaságot.”

Minden más az összefoglalóban:

 

Vélemény, hozzászólás?