Hírek

KERÉKPÁR VS GYORSVONAT (VIDEÓVAL)

 

 

 

Amíg élek én …  addig azt állítom továbbra is, hogy olyan sportszerető közönség nem nagyon van az országban, mint a MISKOLCI. Na persze,  az sem semmi, hogy a meccs előtt egy órával, már a HAJRÁ ASTRA is zúgott a sportcsarnokban, pedig Kiskunfélegyháza nincs közel.  Ezek a szurkolók megérdemlik, hogy cserébe jó mérkőzést lássanak és  ami jár, az jár, azaz így is lett.

 

Az elején a hazai fiatalok ugyan megszeppenve nézték, hogy az Astra Kiskunfélegyháza elkezdi a szisztematikus gólgyártást,  pedig nem éppen összeszokott sorral szerepeltek a vendégek. Első mérkőzésén szerepelt ugyanis Gál Tímea és Zágor Detty is magára húzta a rózsaszín mezt.  A félidőt teljesen uralta a bajnok csapat és azt történt a pályán amit Dombó János eltervezett.

 

 

A második félidóre aztán egy merőben új felfogású és magasabb hőfokon égő DVTK jött ki, és „felvették a kesztyűt „ a játékosok  és talán kapust is cseréltek.  Ebből egy  óriási meccs kerekedett, és a folyamatosan növekvő számú közönség ( nem tudom, hogy csinálják ) egy igazi rangadót láthatott.  Talán, ha az első pillanattól kezdve hisznek magukban a diósgyőri lányok, szorosabb is lehetett volna az eredmény. 

 

 

Sárréti Géza (DVTK-Vénusz), vezetőedző: A gyorsvonat és a bicikli esete volt ez a meccs. Remélem, egyszer mi is utazunk majd gyorsvonaton. Dolgozunk tovább. Gratulálok az ASTRA csapatának!

 

 

Dombó János (ASTRA), vezetőedző: Tisztában voltunk vele, hogy ellenfelünk ebben a szezonban teljesen új csapatot épít. Elismeréssel tudok szólni a róluk, a nagy gólkülönbség ellenére rendezték a soraikat, és – több, a miskolciaknál jelenleg talán még nagyobb játékerőt képviselő riválisunkkal ellentétben – a Vénusz stabil játékot nyújtott ellenünk a második félidőben.

 

 

 

Szólj hozzá