PERSECUTOR KARÁCSONYI KUPA DÍJÁTADÓ

 

Kezdjük, tulajdonképpen a végével.  Mert szokták volt mondani – „ Minden jó, ha a vége jó” – és akik ott voltunk  éreztük és láttuk, hogy az elmúlt évek legrangosabb és legszínvonalasabb kupáját sikerült megrendezni Kiskunfélegyházán. Elévülhetetlen érdemei vannak ebben a helyi önkormányzatnak, Balla László alpolgármesterrel és Bense Zoltán képviselővel az élen, a Persecutor  Kft-nek és minden támogatónak  és nem utolsó sorban a szervezőknek , akik szintén kitettek magukért és zökkenő mentesen vezényelték  le a két napos – ki merem jelenteni –  nemzetközi szintű tornát.  Persze, ne feledkezzünk meg azokról sem, akik nélkül ez az egész nem jöhetett volna létre, a klubokról és  a játékosokról, akik a bajnoki szünetben  vállalták, hogy megtöltik tartalommal ezt az egészet.

 

Nem lehetett panaszunk, változatos, nagy iramú meccseket láthattunk  és minden csapat „odatette magát” és nem mellékesen volt lehetőség a fiatalok kipróbálására is, ami szintén üditő színfoltja volt az eseménynek. Mert ESEMÉNY volt, mi sem bizonyítja jobban, mint az, hogy az első nap estéjén Király Gábor, az MLSZ Szervezési Osztályának munkatársa is meglátogatta a résztvevőket és rögtönzött mini fórumon vitatták meg  a szakág helyzetét, jövőjét. Megtisztelte jelenlétével a rendezvényt a torna fővédnöke,  Lezsák Sándor  a Magyar Országgyűlés alelnöke is, de jelen volt több támogató képviselője is, köztük Csere András,  a főtámogató Persecutor Kft. tulajdonosa is.

 

Honlapunk szeretné kihasználni a téli szünet nyújtotta „uborkaszezont” arra, hogy többször is foglalkozzon az eseménnyel, ( kövess minket a facebookon kattints) hiszen stábunk jelen volt és forgatott  a tornán, így bepillantást nyerhetnek olvasóink is  a két napos kiskunfélegyházi  rendezvény pillanataiba. Rögtön az elején, lássuk mi volt a végén: 

 

 

Vélemény, hozzászólás?