TAROLTUNK IDÉN A FUTSALBAN

 

 

Már hagyományosan a női futsal NB I edzői választják meg a bajnoki év legjobbjait. A legjobb mezőnyjátékost, a legjobb kapust és a legjobb edzőt is. A mezőnyjátékosok és a kapusok versenyében – talán mondhatjuk – nem született meglepetés, szinte egyöntetűen Szabó Boglárkát és Vincze Anikót látták a legjobbnak a trénerek.  

 

 

Az Astra és a válogatott sztárja Szabó Boglárka az első női futsalos, aki második alkalommal is elnyerte ezt a megtisztelő díjat, sőt a gólkirálynő is Ő lett 77 góllal! Meglepetés viszont, hogy az edzők versenyét a női futsal újonca, a Dunakeszi Kinizsi edzője, Biczi Gábor nyerte. További érdekesség, hogy a legjobb edző nem helyezte a mezőnyjátékosok győztesét, Szabó Boglárkát a bajnokság öt legjobb mezőnyjátékosa közé.

 

Immár ötödször nyerte a kapusok versenyét Vincze Anikó, akit a tíz edző közül nyolc a legjobbnak talált, így nyugodt lelkiismerettel mondhatjuk fölényes győzelmet aratott! Gratulálunk mindkét játékosunknak ( és az egész futsal csapatnak – itt jegyeznénk meg, hogy Megyes Ágnes a 2. lett a szavazáson ) az egész éves munkájukhoz! Az ASTRA-SUMMERKITH-KISKUNFÉLEGYHÁZA tarolt az idei évben, hisz minden címet begyüjtöttek játékosaink! 

 

forrás: futsal-hungary

Vélemény, hozzászólás?