WOMEN SOCCER CUP

 

Az  Astra HFC  is részt vesz a Budapesten és Vecsésen megrendezendő nemzetközi Women Soccer Cup-on. A mieink az B-csoportban szerepelnek a St.Pölten és a Pomurje ellen.

Első mérkőzésünket július 19-én, szombaton játsszuk a 10:30-kor a Malév pályán, majd 16:00- kor a Népligeti Sporttelepen is pályára lépünk. A helyosztókat július 20-án, vasárnap rendezik.

 

A mérkőzésekről Dombó János klubigazgatót kérdeztük:

Végtelenül nagy megtiszteltetés,hogy részt vehetünk egy ilyen rangos nemzetközi tornán ezért külön szeretném kifejezni köszönetemet a Ferencvárosi TC de elsősorban Dörnyei Balázs részére!

Kíváló lehetőség ez számunkra, hogy felmérjük vajon milyen messze is van még tőlünk az európai élvonal, hiszen gyakorlatilag az összes résztvevő külföldi csapat BL induló, a Ferencváros pedig a jövő nagy csapata és nemsokára ő is a legrangosabb női kupában fog indulni. Ugyan a torna időpontja még egy picit túl korai nekünk a nyári felkészülésünk időrendjében eredményességi szempontból, de a felkészülésünket kíválóan szolgálja és elősegíti azt. Bátran próbálhatunk ki új embereket, játékrendszereket erős terhelés mellett, hiszen gyakorlatilag 6 órán belül mérkőzhetünk meg az osztrák Kupa győztesével és a szlovén Bajnokkal is, majd vasárnap még egy helyosztó is vár ránk a másik csoport egy kíváló csapata ellen.

 

 

Várható keret:  Kovács Klaudia (kapus), Varga Luca (kapus), Sümegi Éva (csk.), Ács Noémi, Kakuszi Adrienn, Pincze Gabriella, Vidács Krisztina, Molnár Judit, Király Bianka, Szabó Boglárka, Godvár Katalin, Rózsa Cecília, Dominika Dikanová, Gyöngyösi Alexandra, Halászi Kinga, 

Sérültek: Csorbai Nikolett, Megyes Ágnes

 

 

Women Soccer Cup

Július 18., péntek

16.30 FTC-Slavia Praha (Népliget)

16.30 St. Pölten-Pomurje (Vecsés)

Július 19., szombat

10.00 FTC-Neulengbach (Népliget)

10.30 Astra-St. Pölten (Malév)

16.00 Slavia Praha-Neulengbach (Vecsés)

16.00 Astra-Pomurje (Népliget)

Július 20., vasárnap

11.00 Ötödik helyért (Népliget)

13.00 Harmadik helyért (Vecsés)

15.00 Döntő (Vecsés)

 

 

Vélemény, hozzászólás?