MEGFIATALÍTOTT CSAPATTAL JÁTSZOTTUNK A „MINI BL-BEN”

 

Az elmúlt hétvégén három komoly felkészülési meccset játszhattunk a Women Soccer CUP szervezői jóvoltából. A hatalmas megterhelés jól mutatta meg, mik azok a pontok, ahol még „acélosításra” szorul a gárda. Sajnos voltak hiányzóink ( pl: Megyes Ági, Godvár Kati ) de bemutatkozási lehetőséget kaphattak új igazolásaink, akik egytől-egyig nagyon fiatalok, azaz kiderült, az Astra a fiatalokban látja a jövőt! A  három mérközés rövid összefoglalója:

 

A Women Soccer Cup első mérkőzésén 2-1 arányban alulmaradtunk az osztrák St.Pölten csapatával szemben. Az első félidő kiegyenlített, gól nélküli játékot hozott. A második félidőben mi vettük át az irányítást, több helyzetet is kidolgoztunk, de kimaradtak a lehetőségek. A St.Pölten ekkor a semmiből rúgott egy gólt, amit még egalizálni tudtunk, de a „sógornők” második góljára már nem tudtunk „válaszolni”.

 

Óriási küzdelemben és hőségben csapatunk lejátszotta mai második mérkőzését a Women Soccer Cup B csoportjában. A végig küzdelmes, erős iramú és sok gólhelyzettel tarkított meccsen a szlovén bajnok az utolsó pillanatban tudta eldönteni a mérkőzést, egy védhetetlen bombagóllal, így Astra-Pomurje 2-3! Gratulálunk a lányoknak az erőn felüli teljesítményért!

 

FTC- ASTRA 2-1! Egy x-es meccsen, a fáradtság miatt ( a sorsolás szeszélye miatt 3 meccs 2 nap alatt 40 fokban ) kicsit besegítettünk az FTC-nek, hogy ne sereghajtóként kelljen zárnia, az általa szervezett tornát …. bár a meccsen mi is 2 gólt szereztünk, de a partjelző nem látott semmit! Persze ezen a tornán nem az eredmény számított, mert a felkészülésünket nagyon jól szolgálta, hogy BL és „kétévenbelülleendőbl” csapatok ellen játszhattunk és a nehezített körülmények ellenére minden meccsünk döntetlen szagú volt! Gratulálunk aminden játékosnak és a stábnak is!

 

 

 

Vélemény, hozzászólás?