VERESÉGGEL KEZDTÜK A SZEZONT

Mondhatni lekopíroztuk a tavalyi első meccset és egyben reménykedhetünk abban is, hogy ugyan úgy folytatjuk…azaz cél a bajnoki cím. Persze tudjuk, hogy idén többen is kinézték maguknak a dobogó legfelső fokát, de egy Astra nem adhatja alább ez egyértelmű. Voltak ugyan távozók de a jelenlegi állomány is alkalmas lehet a cím ismétlésre és a fiatalok is egyre érettebbek. A mérkőzésen hamar hátrányba kerültünk ( ezt kopiztuk és ugyan így történt nagypályán Szombathelyen is ) de utána megfordíthattuk volna a meccset, de sajnos kimaradtak a helyzetek. Nagy küzdelemben sajnos alulmaradtunk. Fel a fejjel, a szerencse forgandó! Most nekünk kevés jutott belőle.

Astra Kiskunfélegyházi Bulls – Debreceni EAC 5 – 6 (3-5)
Kiskunfélegyháza, KÉSZ Aréna Sportcsarnok
Játékvezetők: Kaszala Mihály, Márkus András, Bornemissza Norbert.

Astra: Kovács Klaudia – Kakuszi Adrienn, Király Bianka, Szabó Boglárka, Nagy Anett
Cserék: Zimányi Kovács Anikó, Gál Tímea. 
Vezetőedző: Dombó János.

DEAC: Horváth Renáta – Radics Ágnes Mariann, Kota Gabriella, Lovas Anna, Dancs Rebeka
Cserék: Balla Anikó, Barabás Éva, Péter Vanda Ágnes. 
Vezetőedző: Sólyom Attila.

Gólszerzők: Nagy Anett (2), Szabó Boglárka, Gál Tímea, Zimányi Kovács Anikó, illetve Kota Gabriella (3), Lovas Anna (3)

Dombó János (ASTRA vezetőedzője): Betegségek miatt voltak hiányzóink a mai napon. Az elején dekoncentráltság volt rajtunk, ellenfelünk hétszer kísérletezett és öt gólt szerzett, kapusuk parádésan védett. Csapatként szenvedtük el a vereséget, nem koncentráltunk, kihagytuk a helyzeteket, többen az átlagnál gyengébb teljesítményt nyújtottak. Tragédia nincs, néha ki szoktunk kapni, az előző szezon nyitánya is így alakult, végül bajnokok lettünk. Gratulálok a Debrecen csapatának.

Sólyom Attila (DEAC vezetőedzője): Szerettünk volna szoros mérkőzést játszani a bajnok otthonában. Nem erre az eredményre számítottunk. Megjegyezném, hogy kapusaink hiánya végett mezőnyjátékos állt a kapuban a mai napon. A lányok fantasztikusan játszottak, betartották, amit megbeszéltünk.

a futsal-hungary nyomán

Vélemény, hozzászólás?