ÖSSZESÍTÉSBEN 1-1

Femina – Astra 2 – 1

JET-SOL Liga 8. összecsapását csapatunk a Femina otthonában játszotta. Sokan gondolhatták, hogy könnyű meccs lesz, hisz első mérkőzésen 8-1-re nyert csapatunk. De nem így lett.

Azzal kezdeném az értékelést, hogy rosszul játszottunk. Lehet az első meccs eredménye hozta ki ezt a lányokból, lehet azt hitték könnyű meccs lesz, de nem így lett. Jobban játszott a Femina, lelkesebben és harcosabban. Nem játszottunk jól és nem is volt sok gólszerzési lehetőségünk, míg az ellenfélnek annál inkább. Sajnos a pontrúgások harcában alul maradtunk. A mérkőzés 17. percében szögletet kővetően betaláltak a kapunkba és a hibáinkat nem javítva ez megismétlődött a 39. percben. Bár a következő percben Szabó B. tudott pontrúgásból szépíteni, de sajnos a győzelemhez ez nem volt elég. Második félidő sem alakult másképp, nem tudtuk összeszedni magunkat így a végeredmény Femina-Astra 2:1!

Egyelőre maradtunk a tabella 3. helyén, de a szerdai mérkőzések után kiderül lejjebb csúszunk-e a ranglétrán.

Következő mérkőzésünket két hét múlva 2015.11.01.-én játsszuk a Ferencváros ellen otthonunkban, lesz elég idő összekapni magunkat és javítani. Hajrá LÁNYOK! HAJRÁ ASTRA!

 

Jegyzőkönyv Kattints!

Vélemény, hozzászólás?