A recept: Végy két Katit…

2016-10-17 18

A bajnok és kupagyőztes otthonában pályára lépni nehéz, a bajnok és kupagyőztes otthonában pályára lépni kihívás… Mondhatnánk ezt a JET-SOL Liga Női NB1 hétvégi mérkőzése előtt, hiszen csapatunk a Bihari úton lépett pályára a Ferencváros vendégeként.

A mérkőzés pikantériáját jelentette, hogy ellenfelünknél pályára lépett Sümegi Éva, aki átigazolása előtt évekig az Astra játékosa volt, és a mérkőzés előtt nem mulasztotta el, hogy beköszönjön a régi csapattársaknak. Ennek a beköszönésnek örültünk, nem úgy, mint a mérkőzésen, amikor Süme megszerezte a vezetést a Ferencvárosnak. Az első félidőben kettőt, a másodikban három gólt szereztek a vendéglátók. A mérkőzés vége előtt néhány perccel Godvár Kati centerezéséből Fogl Kati megszerezte csapatunknak a szépítő gólt, kialakítva az 5-1 arányú végeredményt.

Dombó János vezetőedző véleménye a mérkőzésről:

„Gratulálunk ellenfelünknek megérdemelt győzelméhez, hiszen a játék minden elemében felülmúltak bennünket! Bízom benne, hogy végre kiegyenesedünk a következő két hétben, hiszen az igazán fontos mérkőzéseink most következnek számunkra. Azért a mérkőzésen néhány dolognak már tudtunk örülni is, mert például óriási fegyvertény bármely csapat számára is ha gólt szerez a Ferencváros otthonában, de talán ennél is fontosabb, hogy a pályára lépő fiatal játékosaink becsülettel helytálltak, illetve az a hozzáállás melyet 5-6 beteg és sérült játékosunk tanusított. Ezúton is köszönöm mindnyájuknak!”

 

Jövő hétvégén szünet lesz a Jet-Sol Ligában, csapatunk legközelebb október 29-én 14:00 h-kor hazai pályán a Budapest Honvéd csapatát fogadja.

A mérkőzés Jegyzőkönyve megtekinthető ITT

A mérkőzés összefoglalója:

 

 

Vélemény, hozzászólás?