Első gólját szerezte kapusunk

anna

Lassan nem múlik el úgy utánpótlás mérkőzés a Szentmiklósi úton, hogy ne legyen benne némi pikantéria. Már a bajnokság elején tudtuk, hogy a Kóka FNLA csapatát felnőtt csapatunk középpályása Szabó Boglárka és férje Vancsik Zsolt készíti fel. A mieinket ezúttal is a Király Bianka Bircsák Gyula kettős vezényelte a kellemes futballidőben megrendezett mérkőzésen.

A csapat összeállításánál alap tézis, hogy végy egy jó kapust. Edzőink biztosra mentek, hiszen a kezdőcsapatban két kapus is szerepelt. Nem tévedés kedves olvasók, senki nem esett a fejére, de ezúttal is csatárként lépett pályára Nádudvari Anna, aki az U18-as keretünkkel készül, és a jövő nagy kapus-reménysége. Mint a népmesében a legkisebb királyfi is eléri célját, Anna is sikeres csatárteljesítményt nyújtott, hiszen élete első góljával megszerezte a vezetést csapatunknak.

Két dolog jellemző U15-ös csapatunkra, örömteli, hogy a mérkőzést támadólag kezdik, de sajnálatos, hogy a második félidő első perceiben lankad a lányok figyelme. Ezúttal is ez történt, a vendégek a második félidő elején egy távoli lövéssel egalizáltak. Három percig volt csupán egyenlő, mert egy szöglet után Halász Viki ismét vezetéshez juttatta csapatunkat, utóbb kiderült, hogy a győztest gólt szerezte csapatunk siklósi játékosa.

Összegezve a mérkőzést megállapítható, hogy lányaink nem érdemtelenül szerezték meg a három bajnoki pontot egy küzdelmes mérkőzésen.

 

A bajnokság október 29.-én szombaton 11:00h-kor folytatódik, mikor a FC Hatvan csapata látogat a CSHC Sporttelepre.

 

Király Bianka vezetőedző véleménye a mérkőzésről:

 

“Úgy érzem reális eredmény született. Véleményem szerint közelebb álltunk a győzelemhez, amelyhez gratulálok a csapatomnak, de azt gondolom, hogy meg ennél is sokkal fontosabb, hogy látszik a folyamatos fejlődés a lányokon, ehhez gratulálok csak igazán!”

 

A mérkőzés jegyzőkönyve megtekinthető ITT

 

Vélemény, hozzászólás?