„Mint a filmeken, látni akarom…”

14449726 1135588236518691 7371485684685918897 n

Szerda este 18.00 óra. Kőbánya, Bihari út… egy elhalasztott bajnoki mérkőzés a Kóka FNLA vendégeként. A meccs előtt minden, mint a tragikomédiában, elkallódott felszerelés, eltévedt játékosok, de minden a helyére kerül mikor elkezdődik a mérkőzés a műfüves pályán. Majd átváltunk mesefilmre, mikor Kiss Orsi átlövésből vezetést szerez csapatunknak.  Peregnek a képek, telik az idő, majd a semmiből előugrik a sárkány, és máris egalizálnak a hazaiak. Lányaink nagy rémületből egy jól vezetett akcióból ismét megszerezték a vezetést, a mesehős ezúttal Nádudvari Anna volt. Ez volt a filmcsere előtti helyzet. A tíz perces szünet után szinte azonnal akciófilm vette kezdetét erőteljes offenzívába kezdtek a vendéglátók, de miután egyenlítettek, ismét megszereztük a vezetést. Kiss Orsi emelte át az ellenfél kapusát. 3-2 a javunkra…

Dokumentumfilmhez hasonlóan, taktikusan játszottunk, minden és mindenki a helyén volt, majd képzeletbeli filmünk átment horrorba, negyed órával a lefújás előtt, mikor a hazaiak ismét egyenlítettek. Egy nézőtéri hang megjegyezte, hogy most kellene lefújni a meccset, és hazamenni… Sajnos igaza volt, mert a horror csak ezután kezdődött… Nem részletezem, de volt itt minden, öngól, kapus- és védelmi hiba, a végeredmény 6-3 lett, gondolhatják, nem a mi javunkra. Olyan érzésem volt, hogy többen meseországban élnek játékosaink közül, de a hétfejű sárkány legyőzése még komoly akadály a számunkra. A film forog tovább, a következő részt szombaton 12:00.h-kor Győrben az ETO vendégeként, forgatják az ETO Parkban.

 

Korcsogh Orsolya vezetőedző nyilatkozata a mérkőzésről:

 

“65 percig teljesen egyenrangú ellenfelei voltunk a Kóka csapatának. Ezután fejben elfáradtunk, de az első 65 percre lehet, és kell is építenünk a továbbiakban.”

 

A mérkőzés jegyzőkönyve megtekinthető ITT

 

Vélemény, hozzászólás?