KUPAGYŐZTES “2013-2014-2015-2016-2017” CSAK AZ ASTRA!

16684250 1572647392760389 6203441694666120113 n

A történelem ismét ismétli önmagát. Mi lehet szebb annál, ha a Királynék városában koronázzák meg a KIRÁLYNŐKET! Kezdhetnénk így írásunkat, ha történelmi körítést szeretnénk, ha egy kicsit népmeseit, akkor írhatnánk azt, hogy a királylány Kiskunfélegyházáról elindult egy soroksári győzelem után komoly próba ígérkezett Miskolcon, ahol egy mérkőzésen kellet eldönteni, hogy a DVTK Vénusz csapatának vagy Lányainknak lesz esélye a veszprémi Királynő-avatáson tevékenyen részt venni… Nem szaporítom a szót DVTK-Astra 1-3, egy mérőzésen jutottunk tovább hátrányból fordítva.
Irány Veszprém… A sorsolás szeszély folytán a Brandmission Tolna-Mözs gárdájával kerültünk szembe az elődöntőben, amelyről utólag kiderült, hogy az előrehozott döntő volt. Volt itt minden, ami a sportot igazán széppé és izgalmassá tesz, négy sárgalap itt, két piros lap ott, nagybüntető itt, három kisbüntető ott, gól büntetőből, gól emberhátrányból és végül a győztes gól alig másfél perccel a hosszabbítás vége előtt, 2-1 a javunkra Halászi Kinga és Nagy Anett találataira csak egy tolnai válasz. Döntőben vagyunk, ahol az ellenfelünk az Agenta Girls Szekszárd csapata lesz, aki a csömöri lányokat győzte le 7-3 arányban. Hatalmas meccs volt, hatalmas meccs lesz. Halkan jegyzem itt meg, hogy a DVTK , a Tolna és a Szekszárd csapata is a bajnoki felsőház tagja. Nem volt könnyű az águnk…
Volt ebben az írásban már történelem, volt itt már népmesei elem, a szombat estéről nekem a leghíresebb angol zenekar a The Beatles egyik slágere ugrik be elsőre, a Nehéz nap éjszakája.
Dombó János vezetőedző többször kihangsúlyozta már, hogy egy csapat nem csak a 14 játékosból és a Vezetőedzőből áll, hanem a technikai személyzetből, a gyúrókból, az adminisztrátorokból,az utánpótlásban dolgozó kollégákból, vagy éppen a mérkőzés szűkített keretéből kimaradt játékosokból. Ezen a hétvégén mindenki odatette magát a CSAPAT érdekében!
Mert, KUPAGYŐZTES LETT… A döntőben hatalmas taktikai csatában Halászi Kinga és Godvár Kati is bevette a szenzációsan védő szekszárdi kapus hálóját, míg Varga Luca kapuja érintetlen maradt. A végeredmény Astra-Artifex Kiskunfélegyháza FC-Agenta Girls Szekszárd 2-0. Csapatunkban Nagy Anett, Godvár Kati és Szabó Nóri ötödik kupagyőzelmét szerezte, míg többen vallhatják magukat szintén többszörös győztesnek.
Végérvényesen kijelenthető, a KIRÁNYNŐKET ÖTÖDJÉRE IS MEGKORONÁZTÁK A KIRÁLYNÉK VÁROSÁBAN!

 

Vélemény, hozzászólás?