Óriási Siker!A legjobb nyolc csapat közé jutott U15-ös csapatunk!

kzpdnt

Az országos félpályás U15-ös bajnokságban ezen a hétvégén zajlottak az utolsó fordulók. Összesen 64 csapat indult országszerte területileg “A” és “B” csoportokra osztva, hogy versenyre keljen a félpályás bajnoki címért. Ősszel zajlott az alapszakasz, ahonnan az “A” és”B” csoportok első két helyezettje jutott a területi felsőházba. Innen csak egy csapatnak volt esélye a továbbjutásra, hogy a legjobb nyolc csapat közé kerüljön, és részt vegyen az országos középdöntőben.

U15-ös lányaink a tegnapi fordulóban mindent megtettek, hogy sikerüljön a továbbjutás. Az akarat, és a magabiztos játék meghozta a várt eredményt. A lányok megnyerték a tegnapi tornát, méghozzá úgy, hogy mindenkit legyőztek a csoportjukban, és végül 9 pontot szerezve 30 ponttal zárták a Duna csoport felsőházi mérkőzéseit, és ezzel hat pont előnnyel biztosan jutottak be a középdöntőbe!

Azt még nem tudjuk, hogy melyik csoportba kerül csapatunk a középdöntőben (két csoportban zajlanak a küzdelmek, és a két csoportelső jut a négy csapatos országos döntőbe), de azt már igen, hogy mely csapatok jutottak a területi csoportokból tovább.

Íme a nyolc középdöntős csapat:

Észak-keletről:

Várda Sport Egyesület

Dél-keletről:

Gyulai Amazonok

Az Alföldi felsőházból:

Szolnoki MÁV FC

Északról:

Vasas Akadémia KFT.

Észak-nyugatról:

ZTE

Dél-nyugatról:

Tolna-Mözs

A Balatoni felshőházból:

Siófoki Bányász SE

A Duna csoportból:

Astra HFC

Óriási siker, a klub életében, hogy a legjobb nyolcban tudhatjuk csapatunkat, és reméljük a jó sorozat folytatódik tovább, és sikeres középdöntő után, a döntőig is eljutnak a lányok!

Szép volt lányok!Gratulálunk mindenkinek!

Hajrá Astra!

Vélemény, hozzászólás?