Tolna megyei kaland…

tttttttt

Rájátszás 9. forduló, a rangadók fordulója, ahol sok minden eldőlhet. Eldőlhet, hogy érmes lesz-e csapatunk, illetve eldőlhet az is, hogy a tizedik fordulóban marad-e még nyitott kérdés a Női Futsal NB I Felsőházának küzdelmeiben. Csapatunk a Brandmission Tolna-Mözs csapatának vendégeként lépett pályára a Városi Sportcsarnokban Tolnán. Ellenfelünkről már többször leírtuk, hogy igen erős kerettel, több válogatott játékossal rendelkezik és egy rendkívül felkészült ukrán szakvezető irányítja. Mi sem panaszkodhatunk, hiszen a honi futsalélet legeredményesebb szakvezetője, Dombó János készíti fel lányainkat, és idén már elhódítottuk a Magyar Kupát is, többek között mostani ellenfelünket is legyőzve az elődöntőben. Mint tudjuk azonban a bajnokság egy másik kávéház, itt a múlt sikereiből senki sem élhet meg. Ez is egy olyan mérkőzés volt amit kardiovaszkuláris betegségben szenvedőknek igencsak ellenjavallt. Gál Timon góljával megszereztük a vezetést, de rá két percre egalizált a hazai csapat ukrán légiósa. Rá szűk tíz percnyire Tyukodi-Halászi Kinga révén ismét nálunk volt az előny, igaz ezúttal is csak két percig. A félidőben 2-2 volt a mérkőzés állása. A második félidőben bebizonyosodott, hogy Görög Zsófi ezen a hétvégén csak duplázni képes, hiszen Kóka után a Tolna hálóját is kétszer zörgette meg csapatunk huszasa. Hat perccel a mérkőzés vége előtt kétgólos az előnyünk, amiből egy szépítést követően egy megmaradt. A végeredmény 4-3 a javunkra.
Akkor nézzük a fentebb vázolt kérdéseket… CSAPATUNK érmes a bajnokságban, az érem színe azonban még kérdéses, tehát marad kérdés az utolsó fordulóra. Az eldőlt, hogy a bajnoki címet ebben az idényben a Hajdúböszörményi TE csapata szerezte meg, melyhez ezúton is gratulálunk. A kérdés még az, hogy lányaink nyakába ezüst- vagy bronzérem kerül?

Az utolsó fordulóba a már bajnok Hajdúböszörményi TE csapata látogat a KÉSZ Arénába Kiskunfélegyházára 2017. május 21-én 17:00 órai kezdettel, de a rangadó előtt kerül megrendezésre a Leány Futsal U17 döntője, melyen Korcsogh Orsolya együttese is szerepel.


A mérkőzés jegyzőkönyve megtekinthető ITT

Vélemény, hozzászólás?