U18 Szombathely 1-2

18492824 1386994318036247 853575591 n

Szombaton a Viktória FC csapatához utaztak U18-as lányaink. Elég korán kellett indulni, hiszen 11 órakor már kezdett csapatunk Szombathelyen.

Korcsogh Orsi igencsak vegyes kerettel kelt útra, hiszen a már többször emlegetett sérülés- és betegséghullám még nem múlt el teljesen. A mérkőzést a szombathelyi Városligeti Pályán rendezték, mely nem hazudtolta meg a nevét, többünket a pesti Városligetre emlékeztette…

Az ilyenkor előforduló korán kelés, és utazás fáradtsága kevésbé látszott a pályán, az talán jobban, hogy ebben az összeállításban még sosem léptek pályára a lányok. Ebből adódóan a játék képe nem volt a megszokott, (bár nehéz is volt a földön tartani a labdát a pálya talaja miatt), azért próbáltak játszani a lányok. Az első félidőben sokat támadtunk, többet birtokoltuk a labdát mint ellenfelünk, helyzeteket dolgoztunk ki, amik rendre kimaradtak. Végül a 26. percben Léner Fanni átlövésével vezetést szereztünk, és ezt a félidőig meg is tartottuk. A második játékrészben sajnos a Viktória csapata átvette a játék irányítását, több helyzetet is kidolgoztak, jobban is alkalmazkodtak a megváltozott játékvezetői felfogáshoz, ami meghozta számukra a gólokat is, és megfordították a mérkőzést. Lányaink is szereztek gólt a második félidőben Hatala Bogi lőtt a hálóba, de les miatt érvénytelenítette a találatot a játékvezető.

Sajnos a végeredmény 2-1 oda, de azért azt meg kell említeni, hogy a lányok minden dicséretet megérdemelnek, mert végighajtották a mérkőzést.

A nagypályás bajnokság ezzel véget ért, csapatunk az ötödik helyet szerezte meg az U18-as bajnokság kiemelt csoportjában, ami a lehetőségeket nézve (előttünk az MTK, FTC, KÓKA, ETO), még reálisnak is mondható, de azért nem vagyunk teljesen elégedettek, mert bennünk van a mi lett volna ha..csak sajnos ez az, ami ilyenkor már nem játszik..

 

A lányok egy részére vasárnap még fontos feladat vár, az U17-es futsal bajnokság négyes döntője Kiskunfélegyházán!

Reméljük az a napunk sikeresebb lesz!

 

Vélemény, hozzászólás?