Hírek

Futsal NBI: Döntőbe juthat felnőtt csapatunk!

Ezen a hétvégén felnőtt csapatunk duplázik: szombaton hazai pályán fogadja a Női Futsal NBI elődöntőjében a Szekszárd csapatát, vasárnap pedig a Jet-Sol Ligában Üllőn az Újpestet. A Szekszárd elleni mérkőzésen eldőlhet a döntőbejutás sorsa, hiszen a két nyert meccsig tartó párharc első felvonását csapatunk nyerte, a második mérkőzésen hazai pályán nagy esélye van lányainknak megszerezni a győzelmet. Nagypályán, ha a papírformát nézzük az Újpest elleni mérkőzésnek is csapatunk a favoritja, már csak azért is, mert az alapszakaszban mindkét egymás elleni mérkőzésen fölényesen győztek lányaink. U19-es csapatunk az MTK vendégeként lép pályára vasárnap. Nem lesz könnyű dolga utánpótlás-csapatunknak, hiszen az MTK minden meccsen esélyesként lép pályára bármelyik csapat ellen a bajnokságban. Ráadásul a szombathelyi le nem játszott mérkőzés miatt olyan három pontot vesztett ellenfelünk, ami nem volt bekalkulálva, emiatt minden pontra szükségük van a bajnoki címért folyó harcban.

U16-os csapatunk a Kelen ellen ebben a szezonban még nem nyert mérkőzést, így adott a feladat a lányoknak szombatra: itt az ideje, hogy ez a sorozat megszakadjon!

U14-es lányaink szárnyaltak az utóbbi hetekben, az MTK-t, az FTC-t is legyőzték, szombaton az FC Hatvan érkezik Csepelre, reméljük a lányok folytatják jó sorozatukat.

 

A mérkőzésekre minden szurkolót szeretettel várunk!

Hajrá Astra!

 

Programunk bővebben

 

Női Futsal NBI elődöntő 2. mérkőzés

Astra-4IG-Kiskunfélegyházi Bulls FC – Agenta Girls Szekszárd

2018. április 14. 12.00 h, Kiskunfélegyháza, KÉSZ Aréna

 

Jet-Sol Liga Női NBI-Alsóház 2. forduló

Astra-4IG-HFC – Újpest FC

2018. április 15. 15.00 h, Üllő SE Sportpálya

 

U19 Kiemelt csoport 15. forduló

MTK Hungária FC – Astra-4IG-HFC

2018. április 15. 15.00 h, Lantos Mihály Sporttelep

 

U16 nagypálya Keleti csoport 15. forduló

Kelen SC – Astra-4IG-HFC

2018. április 14. 16.00 h, Kelen Sporttelep

 

U14 BLSZ leány bajnokság 12. forduló

Astra- FC Hatvan

2018. április 14. 11.00 h, Csepel, CSHC pálya

 

 

Szólj hozzá