U16 A Siber lányok hat gólt szereztek!

U16-os csapatunk a Kiemelt csoportban az újonc Békéscsaba lányait fogadta tegnap Csepelen. Hamar előnyhöz jutott csapatunk, hiszen már a 3. percben megszerezték lányaink a vezetést Siber Szófia találatával. Ellenfelünk lelkesen futballozott, de lányaink igen jó napot fogtak ki, és szebbnél szebb találatokkal örvendeztették meg a kilátogató szurkolókat. A 9. percben Kirchner Anna is betalált, majd Siber Glória pillanatai következtek, hiszen mindössze húsz perc alatt sikerült mesterhármast szereznie. Kíváncsiak vagyunk, hogy vajon a hármas szám játszik -e valamilyen szerepet Glóri életében, (a mesterhármasokon kívül, amiket gyakran ismétel a mérkőzéseken) hiszen a góljait a 13., a 23., és a 33. percben lőtte. Az első játékrész így 5-0-ás hazai vezetéssel zárult.

A második félidőben nem nyílt ki ennyire a gólcsap, mindössze két találatot jegyezhetett csapatunk a Siber testvérek révén: az 51. percben Szofi, a 62. percben pedig Glóri állította be a 7-0-ás végeredményt.

Ezzel a győzelemmel lányaink bebiztosították második helyüket a tabellán, és ha az utolsó őszi mérkőzésüket is megnyerik, akkor biztosan ezüstérmes pozícióból várhatják a tavaszi küzdelmeket!

Szép volt lányok! Gratulálunk!

Vélemény, hozzászólás?