Jobb volt az MTK

U19-es csapatunk a kiemelt csoportban az MTK vendégeként lépett pályára a Lantos Mihály Sporttelepen. A mérkőzésnek nem voltak túl jó előjelei csapatunk számára, hiszen több játékosunk hiányzott, és amint az a mérkőzésen kiderült, nem is sikerült őket pótolni. A mérkőzést végig ellenfelünk irányította, csapatunknak nem igazán sikerült megtartani a labdát, és támadásokat vezetni, ellenben ellenfelünk az első játékrészben négy gólt is szerzett. A második félidőben sikerült kicsit összeszedettebben játszania a lányoknak, de az MTK még így is háromszor be tudta venni Tolnai Alina kapuját.

A nyáron újonnan épülő csapatunknak még nehézséget okoz, ha több játékos hiányzik a keretből, és emellett a hit is hiányzott lányainkból ezen a találkozón.

A mérkőzés pozitívuma csapatunk számára az volt, hogy a 80. percben pályára lépett a két keresztszalag műtétje után felépült Simon Dóri, és reméljük, hogy tavasszal már nem csak a pályán kívül, hanem a pályán is vezére tud lenni csapatunknak!

Az U19-es lányoknak még egy bajnoki mérkőzés hátra van az őszi szezonból: december elsején Békéscsabán zárják az évet lányaink.

 

A mérkőzés jegyzőkönyve IDE kattintva megtekinthető!

Vélemény, hozzászólás?