Vereség a Kecskeméttől

U19 Dél-keleti csoport 16. forduló

Astra-Alef HFC – Mercedes-KLC 0-8 (0-3)

U19-es csapatunk tegnap játszotta le a 16. fordulóból időjárási körülmények miatt elhalasztott mérkőzését a Kecskemét csapata ellen. Igaz az eső ismét kibabrált klubunkkal, így a mérkőzést Pesterzsébeten, az ESMTK Sporttelepen játszották le leányaink. Itt meg kell említenünk, hogy ellenfelünk nagyon sportszerűen állt mind a múlt heti halasztáshoz, mind pedig a mérkőzés helyszín módosításához, amit köszönünk nekik.
A mérkőzés is sportszerűen zajlott le, és bár fölényes győzelmet aratott ellenfelünk, az első játékrész még kiegyenlített játékot hozott. Mindkét csapatnak voltak helyzetei, lehetőségei, lányaink sajnos négy ziccert is elhibáztak az első 45 percben, mely meg is bosszulta magát, hiszen ellenfelünk az előtte adódó lehetőségeit könyörtelenül kihasználta.
A második játékrész elején kapott negyedik találat után sajnos teljesen hitehagyottá vált csapatunk, és így rövid időn belül ellenfelünk háromszor is eredményes volt, így már 7-0-ra vezetett, és végül a 72. percben alakult ki a 8-0-ás végeredmény.
A mérkőzés 65. percében kapusunk Kovács Angéla megsérült, és bár az orvosi vizsgálat kimutatta, hogy nem tört el az ujja, sajnos az utolsó fordulóban már nem tudja segíteni csapatát.
Nem sikerült túl jól ez a tavasz lányainknak, igaz szinte egyszer sem sikerült ugyanazt a kezdőcsapatot pályára küldenie edzőnknek, Bircsák Gyulának, hiszen betegségek, sérülések is nehezítették a dolgát.

Az utolsó fordulóban azonban lehet javítani, május 25-én a Szolnok csapata érkezik majd Csepelre, és ez a mérkőzés dönt majd csapatunk tabellán elfoglalt helyéről is, hiszen az ötödik, és a hatodik helyezett csap össze. A szolnoki együttes remek tavaszt produkált, így nem vár a lányokra könnyű meccs, de reméljük sikerül győzelemmel zárniuk a 2018/2019-es szezont!

A mérkőzés jegyzőkönyve IDE kattintva megtekinthető!

 

Vélemény, hozzászólás?