Bravúros győzelem a DVTK ellen

 8. forduló

Astra-Alef HFC – DVTK 2-1 (1-1)
g: Gelb Mónika (29.), Sipos Lilla (59.)

Felnőtt csapatunk vasárnap a Jet-Sol Liga 8. fordulójában a DVTK együttesét fogadta Üllőn. Az első percekben a DVTK birtokolta többet a labdát, de mindkét együttes eljutott 1-1 lövésig. A mérkőzés 6. percében egy 16-oson belülre ívelt labdát védőink nem tudtak kifejelni, így az Bianca Sandu-nál kötött ki, aki a bal alsó sarokba helyezett. Ezzel 1-0-ra vezetett a vendég csapat. A diósgyőriek vezető találata után kiegyenlített játék folyt a pályán, és inkább mezőnyben, nem igazán forogtak veszélyben a kapuk. Egészen a 29. percig, amikor a jobb oldalon Krascsenics Petra cselezte be magát a 16-oson belülre, és adott középre, ahol a játékszer egy vendég játékos lábáról a kapufára pattant, a gólvonalon pedig még Gelb Mónika bele tudott egyet pöckölni, amely így a kapuban kötött ki. (1-1)
A második játékrészben nagyobb sebességi fokozatra kapcsoltak a csapatok, kiegyenlített volt a játék, és benne volt a mérkőzésben, hogy amelyik csapat előbb szerez gólt, az begyűjtheti a három pontot. Az 59. percben ez csapatunknak sikerült, pontosabban Sipos Lillának:egy jobb oldali bedobás után Gelb Mónika adta középre a labdát, ahol Sipos Lilla érkezett, lövését először még a védők blokkolták, majd második próbálkozásra már sikerült a kapuba találnia! 

Több találat már nem született, csapatunk bravúros győzelmet aratott a jó erőkből álló, és jelenleg bronzérmes pozícióban lévő ellenfele ellen!

 

A mérkőzés jegyzőkönyve IDE kattintva megtekinthető

 

Összefoglaló: később

 

Vélemény, hozzászólás?