Ötgólos vereség a Fehérvártól

U19 kiemelt csoport 9. forduló

Astra-Alef HFC – Mol Fehérvár FC 0-5 (0-2) jegyzőkönyv

U19-es csapatunk ma a Goldball Parkban fogadta a Mol Fehérvár együttesét a korosztályos bajnokság 9. fordulójában. Tudtuk, hogy nem vár könnyű csata a lányokra, ez így is történt, sajnos az öt stabil NBII-es játékossal megerősített ellenfelünk remek játékával csapatunk nem tudott mit kezdeni. Szinte az egész találkozón a fehérváriak birtokolták többet a labdát, folyamatosan nyomás alatt volt csapatunk védelme, és ezt a 26. percig tudták állni lányaink, ekkor szerezték meg a vezetést a vendégek. Bár többször is sikerült megállítani ellenfelünk támadását, rengeteget hibáztunk, sok ki nem kényszerített hiba csúszott a játékunkba, melyet Gajdóczi Tibor együttese könyörtelenül meg is büntetett. A szünetben 2-0-ra vezettek a vendégek, és bár a második játékrészben kicsit feljavult csapatunk, a játék képe nem igazán változott. Még három gólt szerzett ellenfelünk, és így 5-0-ra megnyerték a találkozót.
Nem játszottak ma jól a lányok, ennél azért több van bennük, de azt is biztosan mondhatjuk, hogyha mindig ezzel a kerettel játszana a Fehérvár az U19-es bajnokságban, akkor akár a dobogóig is eljuthatna.
Nekünk az a fontos, hogy tanuljunk a találkozóból, mert minden ellenféltől lehet, és kell is tanulni, és menni kell tovább.

Jövőhéten a Békéscsaba vendége lesz csapatunk.

 

Vélemény, hozzászólás?