Nem sikerült megnehezíteni az MTK dolgát

10.forduló

Asra-Alef HFC – MTK Hungária FC 0-4 (0-2) jegyzőkönyv
g: Demeter Réka (18.), Nagy Ágnes (42., 52.), Németh Loretta (63.)

Felnőtt csapatunk a Jet-Sol Liga 10. fordulójában vasárnap fogadta Üllőn az MTK együttesét. A heti felkészülés sem ment könnyen a sérülések miatt, de a mérkőzés napján nem várt nehézségekkel is meg kellett küzdeni a lányoknak. Az egyik ilyen volt például az is, hogy Erdész Fanni betegség miatt nem tudta vállalni a játékot, néhány játékosunk pedig kisebb sérüléssel játszott, emiatt nem mindenki volt 100%-os állapotban, és ez is nehezítette Nahóczky Attila vezetőedző dolgát.
A mérkőzést a bet365 online oldala élőben közvetítette, és aki látott már ilyen közvetítést az tudja, hogy bár a játékosokat pontosan nem lehet látni, de a labdabirtoklást, a kapuralövést, pontrúgásokat jól mutatja az oldal, így a néző reális képet kap az adott találkozóról.
A mérkőzés 90 perce alatt a kék-fehérek birtokolták többet a labdát, több helyzetet, illetve lehetőséget alakítottak ki Farkas Katalin kapuja előtt, igaz, ennek nagy részét nem tudták értékesíteni. Azért az első játékrészben sajnos kétszer mégis sikerült betalálniuk, Demeter Réka (18.), és Nagy Ágnes (42.) volt eredményes.
A második játékrészt kicsit jobban kezdte csapatunk, kontrából sikerült veszélyeztetni is, de ez nem volt elég, hiszen lövésig nem igazán tudtak eljutni lányaink. Ellenben az MTK további két találatot jegyezhetett: az 52. percben ismét Nagy Ágnes szerzett gólt, a 63. percben pedig Németh Loretta is a kapunkba talált, így az MTK 4-0-ra megnyerte a találkozót.
Sajnos nem tudták lányaink megnehezíteni a többszörös bajnok dolgát, de a hátralévő mérkőzéseken még lehet javítani, sőt pontokat szerezni. A következő fordulóban ugyanis az újonc Kelen SC vendége lesz csapatunk, akiket már a negyedik fordulóban 3-0-ra sikerült legyőzni úgy, hogy sokkal több gólt is lőhettek volna a lányok. Igaz azonban az is, hogy szombati ellenfelünk kezd “beleerősödni” az NBI-es bajnokságba, és a negyedik forduló óta bravúrt is sikerült bemutatnia a Haladás-Viktória elleni 1-0-ás győzelemmel, éppen ezért úgy gondoljuk, hogy nem vár könnyű találkozó csapatunkra, de reméljük sikerül begyűjteni a három pontot!

A mérkőzés összefoglalója:

 

Vélemény, hozzászólás?