Négy között a Magyar Kupában

ETO FC Győr – Astra-Alef HFC 1-1 (0-0) /büntetőkkel 3-5
g: Tillinger Dóra (48.) ill. Krascsenics Petra (56.)

Felnőtt csapatunk szombaton az ETO FC Győr együttesével mérkőzött meg a négy közé jutásért a Förch Női Magyar Kupában. A találkozón csapatunk irányított, sok helyzetet dolgoztak ki a lányok, de ezek sajnos kimaradtak. A szünetre így gól nélküli döntetlennel vonulhattak a csapatok. A második játékrész elején meglepte csapatunkat a hazai együttes, a 48. percben Tillinger Dóra vezetést szerzett az ETO-nak. Ezután kicsit magasabb sebességi fokozatra kapcsoltak lányaink, és nyolc perccel később sikerült is egyenlíteni Krascsenics Petra találatával. Hiába dolgozott ki csapatunk több helyzetet a második félidőben is, sajnos nem sikerült több gólt szerezni, így büntető rúgásokkal dőlt el a továbbjutás sorsa.

Ebben pedig csapatunk bizonyult jobbnak, hiszen 4-2-re megnyerte a büntető-párbajt, így továbbjutott a legjobb négy közé, ahol a Ferencváros, az MTK, és a Haladás-Viktória csapatai közül az egyikkel vív majd a döntőbe jutásért. 

A büntetőket csapatunkból Dikanová Dominika, Krascsenics Petra, Vidovenyecz Anna, és Sipos Lilla értékesítette.

Csapatunkra most egy hét szünet vár, hiszen a válogatott program miatt csak március 14-én rajtol el a Simple Női Liga tavaszi szezonja. Ezen a napon a Szegedet fogadják majd lányaink Üllőn.

Gratulálunk!

A mérkőzés jegyzőkönyve IDE kattintva megtekinthető.

Vélemény, hozzászólás?