Kétgólos vereség a DVTK ellen😔

4. forduló

Astra-Alef HFC-Üllő – DVTK 1-3 (1-2)

g: Szakonyi Emese (22.) ill., Biljana Bradic (12.), Vachter Fanni (30.), Bianca Sandu (78.)

A mérkőzés jegyzőkönyve

 

 

Felnőtt csapatunk vasárnap a DVTK együttesét fogadta Üllőn. A cseppet sem mondhatni futball időben a diósgyőri együttes kezdett agilisabban, és a 12. percben meg is szerezték a vezetést Biljana Bradic emelésével.Csapatunk igyekezett egalizálni, ez a 22. percben egy szöglet után sikerült is, Szakonyi Emese fejelte első Astrás gólját Schildkraut Fruzsina kapujába. Nem sokáig örülhettünk azonban, mert 8 perccel később Vachter Fanni egy szép egyéni akció után újra előnyhöz juttatta a DVTK-t. Az első játékrészben több gól már nem született, így egygólos diósgyőri vezetéssel vonulhattak szünetre a csapatok.

A második félidőt csapatunk kezdte jobban, többet birtokolták lányaink a labdát, de helyzetig sajnos nem igazán jutottak el. Sipos Lilla sarokrúgásai viszont több ízben is veszélyt jelentettek a DVTK kapujára, de Schildkraut Fruzsinát többször már nem sikerült mattolni játékosainknak. Ezzel ellentétben a DVTK újabb találatot jegyezhetett, ugyanis a 78. percben büntetőhöz jutott ellenfelünk, melyet Bianca Sandu végezhetett el, és nem hibázott, így a DVTK 3-1-re nyert, megelőzve ezzel csapatunkat a tabellán is.

Most két hét szünet következik az “A” válogatott programja miatt. A “pihenő” után szeptember 27-én lép pályára újra csapatunk a Szent Mihály otthonában Makón.

A mérkőzés összefoglalója

Vélemény, hozzászólás?