Öt gólt lőttünk a Kelennek!⚽️

6. forduló

Astra-Alef HFC-Üllő – Kelen SC 5-0 (3-0)

⚽️ Szakonyi Emese (10., 35.), Nádudvari Anna (17.), Sipos Lilla (90.,92.)

Jegyzőkönyv

Felnőtt csapatunk vasárnap Üllőn fogadta a sereghajtó és még pontot sem szerző Kelen SC együttesét a Simple Női Liga 6. fordulójában. A papírforma csapatunknak kedvezett tehát ezen a találkozón, és ennek megfelelően alakult a játék képe is. 

A mérkőzés elejétől kezdve csapatunk dominált, és ez nagyon gyorsan gólban is megmutatkozott, hiszen már a 10. percben vezettek lányaink Szakonyi Emese sarokrúgás után szerzett találatával. Hét perccel később kétgólosra nőtt az előny, Nádudvari Anna is beköszönt, aki első NBI-es gólját szerezte ezen a találkozón. A mérkőzés 35. percben Szakonyi Emese ismét betalált, így a szünetben 3-0-ra vezetett csapatunk, de ha kicsit pontosabbak a lányok, akkor ez akkor több is lehetett volna. A második játékrészben hiába alakítottak ki több helyzetet, és lehetőséget lányaink, egészen a 90. percig nem tudták Erős Evelin kapuját bevenni. A mérkőzés végét jelző sípszó előtt viszont kétszer is sikerült: Sipos Lilla is feliratkozott a góllövők közé, sőt két perc alatt szerzett két találatot, és ezzel 5-0-ra nyerte csapatunk a találkozót! 

A mérkőzés 77. percében pályára lépett U19-es csapatunk játékosa Fehér Anna is, akinek ez volt élete első NBI-es meccse.

A következő mérkőzése csapatunknak Magyar Kupa találkozó lesz, vasárnap a Soroksár SC vendégei lesznek a lányok.

A mérkőzés összefoglalója:

Hajrá Astra!

Vélemény, hozzászólás?