Jó játékkal szereztünk három pontot Hatvanban!

U19 Kiemelt csoport 10. forduló

FC Hatvan – Astra HFC-Üllő 1-2 (0-0)
⚽ Kanyó Blanka (78.), Szennai Tímea (46.), Skultéty Tamara (84.)

U19-es csapatunk szombaton pótolta az ősszel elmaradt bajnoki mérkőzését az FC Hatvan ellen. Jól kezdtek a lányok, már a mérkőzés elejétől látszott a különbség a két csapat között. Csapatunk birtokolta többet a labdát, ellenfelünk gyakorlatilag át sem jött a félpályán, Török Noéminek nem igazán volt dolga, ellenben a másik oldalon lányaink futószalagon gyártották a helyzeteket, és lehetőségeket, amelyek sajnos rendre kimaradtak, így az első félidő után 0-0-ás döntetlennel mehettek szünetre a csapatok. 

A második játékrészben sem változott sokat a játék képe, és rögtön a 46. percben Szennai Tímea átlövés góljával a vezetést is sikerült megszerezni. Bár rengeteg helyzete volt csapatunknak ebben a játékrészben is, sajnos a kapu előtt rendre rossz döntéseket hoztunk, és a 78. percben egy gyors kontrából ellenfelünk egyenlíteni tudott. Az utolsó tizenkét percben a lányok mindent beleadtak a győzelem megszerzése érdekében, és ez a törekvés meg is hozta gyümölcsét. A 84. percben Hári Kata szabadrúgása még levágódott a felső lécről, de pontosan Skultéty Tamara elé pattant, aki ezúttal már nem hibázott, így 2-1-re lányaink nyerték a találkozót.

Korcsogh Orsolya vezetőedző:”Óriásit változott a játékunk a két héttel ezelőttihez képest, a lányok magabiztosan játszottak. A Kelen ellen nem tudtunk sokszor a kapu elé kerülni, ezúttal viszont rengeteg helyzetet dolgoztunk ki. Azt sajnálom, hogy nem sikerült több gólt szerezni, mert lehetőségeink bőven adódtak, de fontosabb számomra hogy mind egyénileg, mind pedig csapatszinten jól játszottak a lányok. A kapu előtt koncentráltabbnak kell majd lennünk, ezen kell leginkább javítanunk, hiszen nem lesz minden mérkőzésen ennyi lehetőségünk.”

Szép volt lányok!

Hajrá Astra!

Vélemény, hozzászólás?