Öt gól a Veszprémnek!

U19 kiemelt csoport 15. forduló

Astra HFC-Üllő – Veszprém FC USE 5-0 (1-0)
⚽Kubitsch Eszter (28., 87.), Hári Kata (65.), Szennai Tímea (67.),  Harsányi Alexandra (85.)

U19-es csapatunk a kiemelt csoportban ma a Veszprém együttesét fogadta Pasaréten. A mérkőzés képe nagyon hasonlított a múlt heti Hatvan elleni találkozóra, tehát csapatunk birtokolta többet a labdát, és alakított ki helyzeteket ellenfele kapuja előtt. Csak úgy, mint a Hatvan ellen a helyzetek továbbra is kimaradtak, és a mai napon nem is pörögtek annyira jól a lányok, így a csapatjáték is elég döcögősen működött, és bár veszélyes helyzetet nem tudott kialakítani ellenfelünk, de akadt néhány lehetősége a gólszerzésre. A hazai gólra egészen a 28. percig kellett várni: Skultéty Tamara harcosságának köszönhetően került a labda Kubitsch Eszter elé, aki megszerezte a vezető találatot. Az egygólos előny meg is maradt a szünetig.

A szünetben rendeztük a sorokat, a második félidőben kicsit koncentráltabb lett a csapat, és ennek meg is lett az eredménye. Négy gólt sikerült még szerezni, illetve Török Noéminek már annyi dolga sem akadt, mint az első játékrészben. A második találatot a 65. percben Hári Kata szerezte büntetőből (Skultéty Tamarát távolították el a veszprémi védők szabálytalanul a labda elől), két perccel később pedig egy szögletrúgást követően hárman is érkeztek csapatunkból Hári Kata beadasára, melyet végül Szennai Tímeának sikerült a kapuba juttatni. A 85. percben Fejér Zsuzsi tett egy remek labdát a jobb oldalon Harsányi Alexandra elé, aki egy átvétel után a hosszú sarokba lőtt, a 87. percben pedig Kubitsch Eszter tört be a 16-oson belülre és szintén a hosszú sarokba helyezett.

Korcsogh Orsolya vezetőedző: “ A mai napon nem tudott minden játékosom igazán felpörögni erre a találkozóra, és így nem is nyújtotta mindenki azt, amit igazán tud. Ennek ellenére a helyzeteink megvoltak már az első félidőben is, de sajnos most sem tudtuk őket gólra váltani. A második félidőben feljavult a csapat, néhány kiemelkedő egyéni teljesítményünk is volt, mely hozzásegített bennünket az ötgólos győzelemhez.”

Csapatunk a következő meccsét jövő héten csütörtökön a Ferencváros ellen játssza.

Szép volt lányok! Hajrá Astra!

Vélemény, hozzászólás?