Pro-licences vezetőedző veszi át felnőtt csapatunk irányítását!

Mint ahogy tegnap már tájékoztattuk kedves szurkolóinkat NBI-es csapatunk új stábbal vág neki a 2021/2022-es szezonnak. Az előző szezon sikerei után klubunk szeretne tovább fejlődni, és akár még magasabb szintre is eljutni, ezért nem bízta a véletlenre, és olyan szakembert szerződtetett NBI-es csapatunk vezetőedzői pozíciójára, akinek a neve ismerősen cseng majd a labdarúgást kedvelők között, és mondhatni biztosíték lehet a továbblépésre. Ifj. Bene Ferenc 13 éve pro-licenc birtokában lévő szakember a férfi labdarúgástól érkezik hozzánk, ahol férfi NBI-ben, NBII-ben is volt vezetőedző, valamint az U18-as fiú utánpótlás válogatottal is dolgozott korábban. Nem mellesleg pedig az olimpiai bajnok labdarúgó, Bene Ferenc fia.

Bene Ferenc véleménye a csapatról, és az előtte álló feladatokról: “Nagy kihívás számomra ez az új pozíció, hiszen nem dolgoztam még női labdarúgókkal, de Édesapám egykoron igen, azóta nyomon követem a női futballt. Minden idegszálammal arra fogok törekedni, hogy méltó elismerésben részesüljenek játékosaim, akik munka mellett sportolva óriási alázattal rendelkeznek a futball iránt. Az Astra HFC-Üllő az elmúlt évek során  olyan elismertségre tett szert, amelyre büszke lehet a klubigazgató Dombó  János, és minden itt dolgozó vezető, vagy játékos. Családias, és összetartó klub,  igyekszem ehhez idomulni és mindenben segíteni a csapatot.”

Bene Ferenc munkáját pályedzőnként, és erőnléti-, valamint rehabilitációs edzőként Mácsik Róbert fogja segíteni. Új stábtagunk táplálkozási tanácsadó (dietetikus) képesítéssel is rendelkezik, így csapatunk játékosainak személyre szabott étrend kialakításában is tud majd segíteni. Egy rendkívül sokoldalúan képzett, sikeréhes szakemberről van szó, akinek érkezésével szintén nagyot tud előre lépni csapatunk.

Új edzőinknek eredményes felkészülést, és sok sikert kívánunk!

Aki szeretne többet megtudni Bene Ferencről IDE kattintva találhat hasznos információkat.

Vélemény, hozzászólás?