Megnehezítettük az Illés Akadémia dolgát!

Az országos utánpótlás bajnokságok 14. fordulójában csapataink az Illés Akadémia korosztályos együtteseivel mérették meg magukat.

U15 Astra-Activtek HFC-Üllő – Illés Akadémia-Viktória 0-12 (0-9)

U15-ös csapatunk sajnos nagyarányú vereséget szenvedett, azonban dicséret illeti a lányokat, hiszen mindent megtettek azért, hogy szorosabb legyen a mérkőzés, sőt a második játékrészben csak három gólt kaptak. Csapatunk keretét többnyire 2009-es, illetve 2008-as születésű játékosok alkotják, ellenfelünknél pedig a többség 2007-es születésű játékos volt és ebben a korban a fizikai különbségek még erősen látszanak a játékosok között és ez a mérkőzésen meg is jelent.

U17 Astra-Activtek HFC-Üllő – Illés Akadémia-Viktória 0-9 (0-3)

U17-es csapatunk az első félidőben szépen helytállt erősebb ellenfele ellen, hiszen csak három gólt kapott. A második félidőben azonban kicsit elfáradtak a lányok a nagy nyomás alatt, így ebben a játékrészben hat gólt is lőtt Győrffy Mátyás csapata és végül 9-0-ás győzelmet ért el. Az előző ETO elleni mérkőzésen is hasonló forgatókönyvet tudhattak magukénak a lányok, azon kell dolgozni, hogy a második 45 percben is tudjuk azt hozni, amit az elsőben.

U19  Illés Akadémia-Viktória – Astra-Activtek HFC-Üllő 1-0 (0-0)

Az U19-es lányok találkozója sokkal szorosabb eredményt hozott és a mérkőzés képe alapján a döntetlen igazságosabbnak bizonyult volna. A lányok nagyon jól játszottak, talán jobban is, mint ellenfelük, azonban a futballt gólra játsszák, és míg a Haladásnak egyszer sikerült egy szerencsés góllal bevenni Török Noémi kapuját, addig csapatunk nem tudta kihasználni egyik lehetőségét sem. Ziccer helyzetek, közeli, távoli lövések most megvoltak, de értékesíteni sajnos nem sikerült őket. 

A 15. fordulóban a Hatvan korosztályos csapataival találkoznak a lányok. 

Hajrá Astra!!!

Vélemény, hozzászólás?