Az U19 győzött a Hatvan ellen

Az országos utánpótlás bajnokságban versenyző csapataink ezúttal a Hatvan korosztályos csapataival csaptak össze a bajnokság 15. fordulójában.

Mindegyik csapatunk füvön lépett pályára, amely eléggé nehezítette lányaink dolgát, hiszen még nem annyira alkalmasak a füves pályák igazán játékra, fagyott, kemény a talaj és ez egyik csapat számára sem volt kedvező.

U15 FC Hatvan – Astra-Activtek HFC-Üllő 4-0 (3-0)

U15-ös csapatunk 4-0-ás vereséget szenvedett, ami az őszi mérkőzés szempontjából jobb, hiszen ott 6-0-ra veszítettek a lányok. Nehezíti vezetőedzőnk Majláti Zsolt dolgát az is, hogy minden héten újabb betegünk van, – aki meggyógyul annak helyére “új beteg” lép -, és így nem könnyű hétről hétre bajnoki mérkőzéseket játszani. Minden dicséretet megérdemelnek a lányok, mert mindent megtettek azért, hogy a legtöbbet kihozzák a találkozóból. 

U17 FC Hatvan – Astra-Activtek HFC-Üllő 9-1 (4-0)
g: Szenyán Melinda

Ez a mérkőzés nem sikerült úgy a lányoknak, ahogy szerették volna. Az őszi mérkőzésen szorosabb eredmény született, mint a mostanin. Sajnos nem voltunk elég bátrak, és élesek a mérkőzésen, azon kell dolgozni, hogy ebben fejlődni tudjunk. Az viszont pozitívum, hogy Szenyán Melindának sikerült gólt szereznie.

U19 Astra-Activtek HFC-Üllő – FC Hatvan 2-0 (0-0)
g: Pap Nóra, Hári Kata

Az őszi mérkőzés nagyon rosszul sikerült a Hatvan ellen csapatunk számára, és most sem sikerült elsőre felpörögni a lányoknak erre a találkozóra. Ennek ellenére a helyzetek már az első játékrészben is megvoltak, ellenfelünk szinte ki sem mozdult a saját térfeléről, de az álmos kezdés rányomta a bélyeget erre a 45 percre, így nem sikerült gólt szerezni. A második félidőben kicsit magasabb fokozatra kapcsoltak a lányok, és a rengeteg lehetőségből, helyzetből a 68. percben egy átlövés bombával Pap Nórinak sikerült bevennie a hatvani kaput. Ezután is sok lehetőség lett volna tovább növelni az előnyt, de rendre kimaradt minden helyzetünk, végül a 85. percben Skultéty Tamarát buktatták a büntető területen belül, és a jogos tizenegyest Hári Katának sikerült értékesítenie, így 2-0-ra megnyerte csapatunk a találkozót. 

Vélemény, hozzászólás?