Győzelem a DVTK ellen

Astra-Activtek HFC-Üllő – DVTK 3-0 (2-0)
g:Czinege Eszter (2), Skultéty Tamara

U19-es csapatunk az alsóházi rájátszás 3. fordulójában a DVTK együttesét fogadta a Goldball Parkban. 

Jól kezdte csapatunk a mérkőzést, de az első lehetőség a DVTK előtt adódott, – melyet egyébként egy szabálytalanság előzött meg, de néma maradt a játékvezető sípja – Török Noémi azonban bravúrral hárítani tudta a ziccert. Az első félidő további történései leginkább csapatunkról szóltak, lányaink birtokolták többet a labdát, és helyenként szemre is tetszetős támadásokat vezettek. Sok lehetőség adódott csapatunk előtt, melyekből látható volt, hogy előbb vagy utóbb góllá érnek majd. A mérkőzés 18. percében pedig meg is érkezett a gól: Pap Nóri emelte be a védők mögé a labdát gyönyörű mozdulattal Czinege Eszternek, aki nem hibázott, és megszerezte a vezetést csapatunknak. A 32. minutumban kétgólosra nőtt az előny, ismét Czinege Eszter volt eredményes ezúttal Hári Katától kapott remek labdát és bár a ziccert Böröcz Bettina még védeni tudta, de a kipattanót már nem hibázta el Eszti, így 2-0-ra vezetett csapatunk.

A második játékrészben sem változott a játék képe, csapatunk a szezon egyik legjobb játékát bemutatva vezetett támadásokat, ötletes dolgokat csináltak a lányok és bár több lehetőség is gólt érdemelt volna sajnos sokáig nem sikerült bevenni Böröcz Bettina kapuját. A 82. percben tört meg a jég, Skultéty Tamara 16 méterről eleresztett bombája a felső lécről vágódott a gólvonal mögé, és ezzel 3-0-ra lányaink nyerték meg a találkozót.

A lányok remekül játszottak és bár ez a játék már az MTK elleni találkozón is kezdett kibontakozni, ott nem volt szerencséje a csapatnak, most jó játékkal sikerült a győzelmet megszerezni. A győzelem a csapat érdeme, de ezúttal érdemes kiemelni a középpályás játékosainkat – Hári Katát, Király Lillát és Pap Nórit -, akik nagy összhangban és ötletes játékkal hozták le a mérkőzést, valamint Czinege Esztert, aki tavasszal szinte minden mérkőzésen szerzett gólt, amikor pályára lépett!

A lányok a rájátszás 4. fordulójában a Szent Mihály csapatánál vendégeskednek majd.

Szép volt lányok! Gratulálunk!

Vélemény, hozzászólás?