💯%-al zártuk a csoportot

U15 futsal csapatunk a nyugati csoport utolsó fordulójában a Tolna együttesét fogadta Üllőn. Csapatunk bő, tizennégy fős kerettel érkezett a találkozóra és voltak olyan játékosok is, akik először kapták meg a bizalmat a vezetőedzőtől. A lányok célja az volt, hogy pontveszteség nélkül zárják a nyugati csoport küzdelmeit és ennek megfelelően álltak hozzá a mérkőzéshez.
Az első perctől kezdve csapatunk dominált, futószalagon gyártotta a helyzeteket és csak az volt a kérdés mennyi lesz a vége. Két mesterhármas is született a találkozón Nagy Dóra és Marek Réka főszereplésével, Barna Gabriella és Balla Fanni duplázott, valamint Szuja Anna, Sajó Hanna, Rojtos Bernadett, és az első bajnoki gólját szerző Horváth Helga is eredményes volt.
A 100%-os teljesítményért a klubtól némi ajándékot is kapott minden játékosunk.
A csoportot tehát csapatunk nyerte 45 ponttal (177 rúgott és 24 kapott találat). A góllövőlista első nyolc helyezettjébe öt Astrás játékos került be: Marek Réka (39 gól), Balla Fanni (26), Rácz Karina (23), Barna Gabriella (19) és Nagy Dóra (19).

Astra HFC-Üllő – 2F-BAU Tolna-Mözs 14-2 (7-1)
⚽️Nagy Dóra (3), Marek Réka (3), Barna Gabriella (2), Balla Fanni (2), Szuja Anna, Horváth Helga, Sajó Hanna, Rojtos Bernadett
Csapatunk kerete a mérkőzésen: Vidra Anna – Sajó Hanna, Marek Réka, Barna Gabriella, Szuja Anna, Szabó Anna, Rojtos Bernadett, Balla Fanni, Rácz Karina, Kraudy Laura, Nagy Dóra, Hollósi Tünde, Horváth Helga, Horváth Amira

A lányok csoportgyőztesként részt vesznek az országos döntőben, ahol a DVTK együttesével fognak megvívni a bajnoki címért.