EGY CSAPATKÉNT GYŐZTÜNK az Emerson Kupán!

Ebben az évben is megrendezésre került az Emerson Kupa Egerben. Tavaly indultak először lányaink a tornán, idén pedig már két korosztályban (U14 és U12 – U12-ben két csapattal) is neveztünk a rangos eseményre.

Vezetőedzőnk, Kuprák János beszámolója:
Idén is részt vettünk az Egerben megrendezésre kerülő négy napos Emerson kupán. A mostani tornán már három csapattal kellett neveznünk, hogy mindenki sok játéklehetőséget tudjon kapni, de a tornára egy csapatként utaztunk. A hangulat már induláskor a tetőfokára hágott, az odaúton a buszon olyan hangulat uralkodott mintha már kupagyőztesként hazafelé utaznánk. A tornán mindhárom csapatunkkal remek mérkőzéseket tudtunk játszani. Pici szerencsével épphogy nem végeztünk mindegyik csapatbontásunkkal a dobogón, igaz ehhez kellet a mi sportszerűségünk is és egy-két sportszerűtlenség elszenvedése, de ez mit sem vett ki az utazó csapatunk erejéből.
Bekerültünk az U12 korcsoport döntőjébe, ahol huszonhat sikerre éhes csajsz egy családként vette ki a részét a lehengerlő játékból és a torna megnyeréséből. Hét lányunk a pályán harcolt az első helyért a CSAPAT többi tagja adta a szurkoló tábor “B” közepét és elszántan biztatták a pályán lévőket. Ez a fenomenális hangulatteremtés a pályán és azon kívül azt eredményezte, hogy a döntőt 9-0-ra sikerült megnyernünk!
A négy napnak a legfontosabb célja az volt, hogy minden gyerekünk minden percben jól érezze magát és közösségünk meg szorosabbá váljon, valamint a mögöttünk lévő erőn felüli félévet szellemileg is kipihenjék lányaink.
Edzői stábunk nem csak szakmailag, hanem emberileg is ott van a játékosok mellett, ezért vevők voltunk mindenre, ami a hangulatot fokozza és boldoggá teszi a gyerekeket.
Mi edzők is ismét olyan élménnyel gazdagodtunk a csajok által, hogy sikerült motiváltságunkat még magasabb szintre emelni, amely erősen meg fog jelenni a következő évadban.
Nagyon büszkék vagyunk a lányokra!

Nagy köszönet és gratuláció jár segítőimnek, akik energiát nem kímélve minden körülmények között segítették a munkámat és a csapatunkat. Mindenkinek megvolt a feladata és azt maximálisan elvégezte, valamint azon felül is rengeteget tudtak adni közösségünknek!
Köszönöm edző kollégáimnak, Lipták Gábornak és Kovács Lászlónak.
Köszönöm felügyeleti segítséget Molnárné Szalay Tündinek, Kovács Vandának és Szekeres Andreának.
Ui.:
Az Astrások mi vagyunk,
Vérszomjas a csapatunk!
Minden meccset megnyerünk,
Félelmet nem ismerünk!
Az ebédünk ma is csilis,
Retteghet hát mindenki is!!!!