Egy tucat gól a bajnokin!

Airnergy FC-BMTE – Astra HFC-Üllő 0-12 (0-4)
⚽Balla Fanni (4), Marek Réka (2), Nosztrai Vivien (2), Plank Hanna (2), Fésűs Janka, Puskás Nelli

Csapatunk kerete a mérkőzésen: Szabó Anna- Fésűs Janka, Plank Hanna (Barkó Zeline 53.), Nagy Dóra (Dóka Gréta 62.), Rojtos Bernadett (Tuba Lujza 62.), Balla Fanni (Horváth Helga 55.), Puskás Nelli, Rácz Karina, Kraudy Laura, Marek Réka, Nosztrai Vivien
Vezetőedző: Király Bianka

Szombat délelőtt 10.00 órától U16-os csapatunk kezdte meg a hétvégi utánpótlás mérkőzések sorát a Goldball Sporttelepen. A kezdősípszót követően már látszott, hogy ezen a mérkőzésen lányaink fognak dominálni, hiszen azonnal magukhoz ragadták a kezdeményezést és szinte pillanatok alatt helyzethez jutottak, de ellenfelünk védelmét a 12. percig nem sikerült feltörni. Érezni lehetett azonban, hogy az első találat hozza magával a többit is, hiszen minden támadásban benne volt a veszély, a lányok teljesen a kapuja elé szegezték a Ribeiro Da Silva Roni vezette Airnergyt. Bár az első félidőben már 4-0-ra vezetett csapatunk, a gólok mennyisége nem tükrözte hűen a játék képét, hiszen rengeteg lehetőség adódott a lányok előtt, amit nem sikerült értékesíteni.

A második játékrészben aztán lányaink teljesen felőrölték ellenfelüket, ami végül 12 gólban csúcsosodott ki, de természetesen ebben a negyven percben is hatalmas volt csapatunk fölénye és akár még több gólt is szerezhettek volna a lányok, amennyiben kicsit pontosabbak a befejezéseknél.

Csapatunk folytatta tehát a múlt heti remek szereplését és ismét fölényes győzelmet aratott úgy, hogy még gólt sem kapott, bár ilyen remek szurkolótáborral nem is lehetne ez másképp!

Csapatunk jövő héten a Soroksár együttesét fogadja majd Üllőn.

Szép volt lányok!
Gratulálunk!