Hárman is dupláztak az U16-ban

Szolnoki MÁV Utánpótlás FC – Astra HFC-Üllő 0-8 (0-3)
⚽Plank Hanna (2), Nosztrai Vivien (2), Dóka Gréta (2), Marek Réka, Balla Fanni

Csapatunk kerete a mérkőzésen: Szabó Anna (Vidra Anna 69.)- Fésűs Janka, Plank Hanna (Dóka Gréta 58.), Nagy Dóra (Tuba Lujza 69.), Nosztrai Henrietta, Balla Fanni, Puskás Nelli, Rácz Karina (Rácz Karina 58.), Kraudy Laura (Barkó Zeline 69.), Marek Réka, Nosztrai Vivien, Rojtos Bernadett
Vezetőedző: Király Bianka

U16-os csapatunk vasárnap délelőtt 10.00 órától játszott bajnoki mérkőzést Szolnokon. Ellenfelünk három mérkőzést játszott eddig a szezonban, amelyből kétszer fölényes győzelmet aratott, egyszer pedig döntetlent ért el az Újpest ellen, így izgalmas mérkőzésre készültek lányaink.
Csapatunk azonban már az első percekben tett arról, hogy most se kelljen nagyon izgulni a végkifejlettet illetően, hiszen hét perc alatt már 2-0-ra vezettek lányaink Plank Hanna és Nosztrai Vivien találatával, az első játékrész végén pedig már háromgólos volt az Astra előnye.
A szolnoki együttes is nagyon akart, de a lányok nagyon jó időben, jókor szerezték a találatokat a második játékrészben is, így ellenfelünknek esélye sem volt arra, hogy hinni tudjon abban, hogy gólt tud szerezni, gyakorlatilag kapusainknak nem volt dolga a találkozón.
A lányok eddig 48 rúgott gólnál járnak és még egyet sem kaptak!!!👀🔥Óriási különbség volt az eddigi találkozókon lányaink és aktuális ellenfeleik között! 🚀

📅Ezen a héten pénteken lép majd pályára a csapat az eddig öt mérkőzéséből ötöt nyerő kecskeméti Mercedes KLC ellen.

📸Remek képek is készültek a találkozóról, melyet az alábbi linken lehet megtekinteni. ⤵ Köszönjük szépen a fotókat!🥰

Szép volt lányok!🤩👏

Gratulálunk!😍