Gólzápor a Kozármisleny ellen

Astra HFC-Üllő – HR-Rent Kozármisleny 25-0 (13-0)
g: Angyal Dorottya, Oravecz Emma (9), Fejér Zsuzsanna (3), Reibl Orsolya (2), Hollósi Tünde, Szenyán Melinda

Csapatunk kerete a mérkőzésen: Bakonyi Zsófia – Bagdi Doroti, Szuja Anna, Dudás Evelin, Lukács Adrienn (Puskás Nelli 46.), Fejér Zsuzsanna, Hollósi Tünde, Oravecz Emma, Szenyán Melinda, Fazekas Alexa (Reibl Orsolya 46.), Angyal Dorottya
Vezetőedző: Korcsogh Orsolya

U19-es csapatunk szombaton a Kozármisleny csapatát fogadta a bajnokság 5. fordulójában a Goldball Parkban.

A találkozón csapatunk egyből magához ragadta a kezdeményezést és bár kicsit akadozott a játék, viszonylag hamar, már a harmadik percben sikerült Angyal Dorottya révén megszerezni a vezetést a lányoknak. Mind a huszonöt találatról írni elég hosszú lenne, így nem is tesszük meg, azt viszont mindenképpen kiemelnénk, hogy a cél az volt, hogy sikerüljön az eddigi mérkőzésekhez képest a helyzetek többségét értékesíteni, amit most teljesítettek is a lányok. Szinte minden mérkőzés-szituációból sikerült gólt elérni: egyéni akcióból, átlövésből, szépen felépített szélről beadás után, amire jól érkeztek középen a lányok. Támadóink most élesebben játszottak, mint az eddigi mérkőzéseken, nem véletlen a két tripla mesterhármas sem Angyal Dóritól és Oravecz Emmától, illetve Fejér Zsuzsanna klasszikus mesterhármassal vette ki a részét a nagyarányú győzelemből. 

A lányok hibátlan teljesítménnyel vezetik az U19-es bajnokság dél-nyugati csoportjának tabelláját, következő ellenfelük azonban ugyanúgy hibátlan, sőt a tavalyi bajnok Szekszárd együttesét is legyőzte az előző fordulóban. Nem vár tehát könnyű mérkőzés a 6. fordulóban a lányokra, de lesz idő a felkészülésre, hiszen a mérkőzésre nem hétvégén, hanem október 17-én, kedden került majd sor Újpesten.