Húsz gólt lőttünk a Veszprémnek!

Veszprémi Egyetemi Sport Club – Astra HFC-Üllő 1-20 (1-6)
g:Balla Fanni (7), Plank Hanna (6), Rojtos Bernadett (4), Fésűs Janka, Puskás Nelli, Nagy Dóra

Csapatunk kerete a mérkőzésen: Vidra Anna – Fésűs Janka, Puskás Nelli, Marek Réka, Dóka Gréta, Plank Hanna, Rojtos Bernadett, Balla Fanni, Nagy Dóra, Barkó Zeline, Tuba Lujza
Vezetőedző: Király Bianka

U17-es futsal csapatunk a bajnokság 9. fordulójában Veszprémben vendégszerepelt és nagyarányú győzelmet aratott!
A mérkőzését képe a végeredményből egyértelműen látszik, azonban azt ki kell emelnünk, hogy az edzéseken gyakoroltakból egyre többet mutatnak meg mérkőzésen is a lányok. Egyre több szögletvariációt sikerül megvalósítani, valamint a kisebb szűk területen (nem volt szabványméretű a pálya) is jól megy a játék csapatunknak, éppen ezért születtek extra megoldások és szenzációs gólok is ezen a találkozón!
Balla Fanni és Plank Hanna gólszerző “versenyébe” nem nagyon tudtak beleszólni a többiek, végül Fanni nyert hét találattal, de Hanna is büszke lehet a hat megszerzett góljára. Rojtos Bernadett sem maradt le sokkal, négyszer talált a veszprémi kapuba, ami azért is kiemelendő, mert ő még sosem szerzett mesterhármast sem a szombati találkozó előtt. Fésűs Janka pedig góllal ünnepelhette századik bajnoki mérkőzését!

A húsz találat a gólarányunkat is jelentősen növelte, sikerült száz fölé menni, így 105 lőtt és 12 kapott góllal továbbra is lányaink vezetik a nyugati csoport tabelláját!

A következő fordulóra február 18-án kerül majd sor a TFSE ellen!