AZ ASTRA HFC A DÉL-KELETI CSOPORT BAJNOKA!

19.forduló
Astra HFC-Üllő – Gyulai Amazonok 9-0 (4-0)
g:Marek Réka (5), Balla Fanni (2), Rojtos Bernadett, Plank Hanna

Csapatunk kerete a mérkőzésen: Vidra Anna – Fésűs Janka, Plank Hanna (Dóka Gréta 60.), Rojtos Bernadett, Balla Fanni, Puskás Nelli, Rácz Karina (Tuba Lujza 50.), Nagy Dóra, Marek Réka, Piricz Eszter, Barkó Zeline.

U16-os csapatunk csütörtökön játszotta le az előző fordulóból halasztott mérkőzését a Gyulai Amazonok ellen.
A Goldball Sporttelep műfűvén 14.00 órakor kezdődő találkozón azért megszenvedtek a csapatok a nagy meleggel is, de lányaink jól kezdtek, így tizenkét perc alatt kétgólos előnyre tettek szert. (Rojtos Bernadett és Marek Réka volt eredményes)
Csapatunk birtokolta többet a labdát, nagy nyomást helyezett ellenfelére, aminek meg is lett az eredménye, hiszen az első játékrészben még kétszer sikerült betalálni, így 4-0-ra vezettek lányaink.
A szünetben megbeszélte a csapat hogyan játszhatna még hatékonyabban, játékrendszert is váltott vezetőedzőnk, Király Bianka, amely azt eredményezte, hogy a második félidőben teljesen felőrölte csapatunk a vendégeket. Szebbnél szebb akciók, remek megoldások követték egymást, amelyben Marek Réka brillírozott a leginkább, a mezőny legjobbja volt és öt gólt is szerzett! Rajta kívül még Balla Fanni kétszer, Plank Hanna pedig egyszer volt eredményes.
Ezzel a győzelemmel három fordulóval a bajnokság vége előtt már megszerezte a dél-keleti csoport bajnoki címét csapatunk!
A futsal országos bajnokság megnyerése után így a 2023/2024-es szezonban két aranyérmet gyűjtöttek be Király Bianka tanítványai!
A lányoknak már helyezések szempontjából nincs tétje a további találkozóknak, viszont mivel még mindig 100%-os a csapat, így annyi mindenképpen lehet még cél, hogy ez továbbra is így maradjon és csapatunk a bajnoki címet 100%-os eredménnyel érje el!

Vasárnap már el is kezdhetik a lányok e cél megvalósítását, hiszen a 20. fordulóban Újpesten lépnek majd pályára.