Májusi ezüstvasárnap!

futsalu17

Kiskunfélegyházán a KÉSZ Arénában került megrendezésre vasárnap a Leány Futsal I. osztály négyes döntője, tehát Korcsogh Orsi tanítványai gyakorlatilag hazai pályán szerepeltek. Lányaink az elődöntőben a Hungária SC csapata ellen mérkőztek. Ellenfelünk csapatneve becsapós volt, hiszen a Ferencváros játékosai alkották keretüket, mi több, FTC szerelésben léptek pályára. Lányaink okos taktikus játéka meglepte ellenfelünket, minek eredménye szünetre kétgólos vezetés lett az eredménye. A gólokat Hermann Tonó és Nádudvari Anna szerezték, a gólpassz mindkét esetben Léner Fannitól érkezett, aki a második félidőben a gólszerzők közé is feliratkozott ez fantasztikus akció után.Ellenfelünk nem adta fel a mérkőzést, de csak két gólt tudtak ledolgozni hátrányukból, így CSAPATUNK 3-2 arányú győzelemmel bejutott a torna döntőjébe. A másik elődöntő is színvonalas mérkőzést hozott, melyen a DEAC 4-2 arányú győzelmet aratott a PAFC-Mitre ellen.

 

Jöhetett a Debrecen elleni döntő. Szegedi Szabolcs tanítványaival számtalan nagy csatát vívtak lányaink a bajnokság során, hiszen egy csoportban szerepeltünk. A döntőben érvényesült a papírforma, hiszen csapatunk igencsak elfáradt a Fradi elleni elődöntőben, és a bajnokság során számtalan sérülés is nehezítette helyzetünket. A végeredmény DEAC-Astra 6-2.

Egy ilyen nagy arányú vereség után is csak gratulálni lehet a Lányoknak, akik erőn felül teljesítettek a bajnokság során, bebizonyították, hogy CSAPAT, így csupa nagybetűvel!!!

 

Korcsogh Orsolya:” Úgy gondolom, hogy az elődöntőben erőn felül teljesítettek a lányok. A Ferencváros ellen ritkán sikerül győzni, most a legfontosabb pillanatban sikerült, mert 110%-ot nyújtott a csapat. A döntőben ez nem jött össze, mert a debreceni lányok ellen csak ugyanezzel a 110%-al lehetett volna esélyünk. Ez kétszer egy nap nem sikerült megismételni, de szerintem ez más csapatnak is gondot okozott volna egy ilyen erős elődöntő után. Nem vagyunk elégedetlenek, sőt nagyon örülünk az ezüstéremnek, hiszen sérülések nehezítették a munkánkat ebben az évben, amivel gyengült a keretünk. Ráadásul az előzetes beharangozókban senki se várta csapatunkat a döntőbe, mégis bejutottunk. Azt gondolom, hogy reálisan került Debrecenbe az aranyérem, és büszke vagyok a lányokra, hogy a miénk a második legjobb U17-es futsalcsapat az országban!”

 

Vélemény, hozzászólás?