Vereség a rajton

Astra-Alef HFC – Puskás Akadémia FC 1-13
G: Jurászik Tifani (65.)

Csapatunk kerete: Kapcsos Lilla – Halász Anna, Perczel Szonja, Bagdi Doroti, Bellon Petra- Barna Gabriella, Kovács Rebeka, Döbröczöni Zoé, Bajza Kata, Jurászik Tifani

U14-es csapatunk szerdán hazai pályán kezdte meg a bajnokságot a Puskás Akadémia együttese ellen. Lányainknak nem volt egyszerű dolga, hiszen ellenfelük több játékosa már ebben a korosztályban is rutinosabbnak számít a mieinknél, akik közül tavaly többen még csak a Bozsik tornákon vettek részt. A mérkőzést első perctől kezdve a felcsúti csapat irányította, lányaink igyekezték felvenni a harcot a fizikailag is erősebb ellenfelükkel szemben, kevés sikerrel, hiszen az első 35 perc után már 8-0-ra vezetett a Puskás Akadémia. A második játékrész jobban sikerült, mint az első, sőt gólt is lőttünk, a 2008-as születésű Jurászik Tifani talált ellenfelünk kapujába.
A végeredmény 13-1 lett, de a lányoknak nincs okok szomorkodásra, hiszen a kisebbeknek még bele kell rázódni ebbe a bajnokságba, a nagyobbaknak pedig hozzá kell szokniuk, hogy nekik kell segíteni, húzni a fiatalabbakat magukkal, így később sikereknek is örülhetünk majd.

 

Hajrá lányok!

 

A mérkőzés jegyzőkönyve megtekinthető ITT!

Vélemény, hozzászólás?