Vereség Szombathelyen

Csapatunk a Simple Liga 16.fordulójában Szombathelyen vendégszerepelt. A mérkőzésre való felkészülést a héten igencsak hátráltatta az, hogy sok játékos betegséggel bajlódott, nem is tudott a csapat teljes kerettel elutazni a találkozóra.
Nem kezdték jól a lányok a mérkőzést (a locsolás által felázott talaj sem igazán segítette a játékunkat), így a 11. percben Németh Adél góljával ellenfelünk szerzett vezetést. Úgy látszik, ha az ellenfél vezet, akkor jobban tudnak a lányok koncentrálni, hiszen a Haladás vezető gólja után inkább csapatunk dominált, de sajnos a helyzetek értékesítésével továbbra is gondok akadnak. Ebony Madrid ugyan a 24. percben egalizált, de ebben a periódusban akár több gólt is szerezhetett volna csapatunk. Ráadásul, amikor már mindenki úgy gondolta, hogy 1-1-es döntetlennel zárul az első játékrész, jött Kiss-Lantos Hanna, – aki másképp tervezte – és a 45. percben újabb gólt szerzett, így egygólos Haladás Viktória előnnyel mehettek szünetre a csapatok.
A második félidőben játékrendszert váltottunk és ugyan a Haladás elhúzott három góllal, a helyzetek alapján ez akár fordítva is lehetett volna. Nyílt sisakos második félidőt láthattak a kilátogató nézők, mindkét csapat szeretett volna még több gólt szerezni, de ez ellenfelünknek sikerült jobban. A találkozó utolsó tíz percére is maradtak izgalmak, hiszen Kós Petra és Ebony Madrid találatával már csak egy gólos volt ellenfelünk előnye, de nem sikerült újabb “találatot bevinni”, így a Haladás Viktória otthon tartotta a három pontot.

Haladás Viktória – Astra-Activtek HFC-Üllő 4-3 (2-1)
g:Németh Adél (2), Kiss-Lantos Hanna, Nagypál Fatima ill., Ebony Madrid (2), Kós Petra

Astra-Activtek HFC-Üllő:
Magyar Judit – Kövy Elza, Benkő Mónika, Vidács Krisztina, Véninger Tünde, Kós Petra, Szakonyi Emese, Tatai Krisztina, Erdész Fanni, Ebony Madrid, Szennai Tímea (Lovász Emma 62.)

Haladás Viktória:
Schildkraut Fruzsina – Horti Boglárka, Gődér Brigitta, Pintér Tekla, Nagypál Fatima, Németh Adél (Szalay Júlia 74.), Kis Anita (Urbán Viktória 60.), Varró Veronika (Csizmadia Zsófia 60.) Kovács Virág, Ana-Maria Vladulescu (Szil Tünde, 68.), Kiss-Lantos Hanna (Feketevízi Tímea 68.)
Csapatunk legközelebb április 16-án, a Szekszárd együttese ellen lép pályára Üllőn.
(foto: Haladás Viktória)