Astra – Nyíregyháza beharangozó

 

– Mit gondolsz saját és társaid formájáról, fizikai állapotáról, valamint mentális felkészültségéről? Szerinted sikerült kellőképpen kihasználnotok ezt a rövid alapozási időt?

– Úgy gondolom, hogy a 40fokos időjárás ellenére meg lehetünk magunkkal elégedve. Jól viseltük az alapozást, bele értve a sok futást is. De ennek eredménye, majd mind a bajnoki mérkőzéseken fog meglátszani, ott dől el, hogy dolgoztunk!

– Ti kezdtétek a legkorábban a nyári felkészülést, nem gondolod, hogy a rövid szünet miatt nem volt elég időtök kipihenni magatokat és ez esetleg rányomhatja bélyegét a szezonra?

– Az előző szezon szerencsés sorsolásának köszönhetően mi már július12.-én befejeztük a bajnokságot. Így egy héttel többet tudtunk pihenni a vetélytársainknál. Nem érzem úgy, hogy fáradtak lennénk!!

– Mi a véleményed a csapat új igazolásáról, Dombai-Nagy Anettről? Szerinted segítségedre lesz majd a támadások felvezetésében és véghezvitelében?

– Nagy segítség a csapatnak, de főleg nekem, mivel az előző szezonban, mint egyedüli csatár nehéz dolgom volt. Most már góllövésbe kettőnk között megoszlik a teher, és így több variációt nyújt nekünk az érkezese!

– Te személy szerint milyen eredményre számítasz a Nyíregyháziak ellen?

– Jó játékkal, szép eredménnyel és persze győztesen jöjjünk le a pályáról. 🙂

– Ígérsz nekünk gólokat?

– Igen, ígérek gólokat!

– Köszönjük szépen „Matu”!

Én köszönöm!

Vélemény, hozzászólás?