Ercsi – Astra 2011-11-19

Új igazolásként köszönthettük köreinkben a magyar kézilabdázás egykori meghatározó játékosát, a Bajnokok Ligája győztes és olimpiai ezüstérmes Farkas Andreát, aki örömmel jött játszani közénk és azonnal góllal mutatkozott be.

Bíztunk abban, hogy ismét sikerül nyernünk és nagy ellenlábasunk a tatabányai Amazonok csapata nem fog pontelőnnyel elhúzni tőlünk.

Már a mérkőzés első percében gólt szerezhetett volna az Ercsi, egy védelmi hibát kihasználva egyedül törhetett kapura az Ercsi támadója, de szerencsére az oldalhálóba lőtte a labdát. Miután megúsztuk ezt a helyzetet és felébredtünk nem sokat kellett várni első gólunkra, egy bal oldali beadás után a középen érkező Szabó Bogi rúgta higgadtan a hálóba a labdát a 3. percben. Mindkét csapat küzdött a mezőnyben, de a labdát az Astra birtokolta inkább, aminek köszönhetően az első félidőben még rúgtunk 2 gólt és kaptunk egyet, melyet véleményem szerint az Ercsi csapat legjobb játékosa a 10. számú Jakus Rebeka lőtt.

A második 45 percben már egyértelműbben az ASTRA dominált, az Ercsi támadósorának nem sok esélye maradt a gólszerzésre. Sikerült még két gólt, valamint egy öngólt rúgnia a vendéglátóknak, így a végeredmény 1-6-lett.

Ercsi – ASTRA HFC: 1-6 (1-3)

Vezette: Bardocz Kálmán Zoltán

Góllövő: Jakus Rebeka, illetve: Szabó Boglárka (2), Farkas Andrea, Németh Dorottya, Kancsár Evelin, Jakus Viktória (öngól)

ASTRA HFC:

Rapcsák – Barna, Borhi, Tóth, Bozsó – Kancsár, Szabó B., Molnár, Farkas – Németh D. Csere: Kisvári L.

Tóth Ágnes: Jót játszottunk…

Vélemény, hozzászólás?