GYŐZELEM A TOLNA-MÖZS ELLEN ( VIDEÓVAL )

 

Mi kell egy jó futsal mérkőzéshez? Két jó csapat , kitűnően felkészített játékosok, lelkes és hozzáértő közönség , szép gólok, helyzetek itt is ott is. Mindez megvolt az Astra Kiskunfélegyházi Bulls -Tolna Mözs Magyar Kupa elődöntőn. Igazából ez volt az a mérkőzés ahol egyik gárda sem vesztett a sportág viszont sokat nyert. Az ilyen derbik után büszkén ki lehet jelenteni: a női futsalnak igenis van létjogosultsága.
A mérkőzésen végig a hazaiak álltak továbbjutásra ami annak tükrében különösen jelentős fegyvertény,hogy gólzsákjukat és egyben meghatározó játékosukat Szabó Boglárkát súlyos sportsérülése miatt ezúttal nélkülöznie kellett. Dombó János lányai azonban érte is küzdöttek és minden játékos igyekezett pluszenergiákat mozgósítani a továbbjutás érdekében. Oláh Erika bravúrjai, a tolnai védelmet rettegésben tartó Zágor Bernadett, a csapatba pillanatok alatt beilleszkedő Benkő Mónika magabiztos játéka épp úgy hozzájárulta sikerhez mint Megyes Ágnes gólerős és csupaszív játéka, na meg az a pazar védekezés amit a többi kiskunfélegyházi „Bika” bemutatott. De elismerés illeti a vendégeket is akik felkészült és egységes csapat benyomását keltve igazolták, hogy az Univerzum ellen mutatott teljesítményük csak kisiklásnak volt tekinthető.
A látottak alapján teljesen megérdemeltnek tekinthető az Astra Kiskunfélegyházi Bulls döntőbe jutása. A döntőben a félegyháziak a Miskolcot 6-4-re legyőző Univerzum ellen játszanak és így előre ki lehet jelenteni, az a mérkőzés is rendkívüli sportélményt ígér a futsal szerelmeseinek.

Vélemény, hozzászólás?