Remek Évnyitás az ASTRA – Bulls FC számára

A tornán több NB1 – es csapat is képviselte magát, többek közt az élvonal tagjai: a Miskolc, az Univerzum, az FTC csapata, és ne feledkezzünk el a sokat fejlődő Kiskunfélegyházi Mókusok csapatáról sem.

Az ASTRA Bulls csapata mindössze 1 alkalommal szenvedett vereséget, az FTC csapatától. Ezen mérkőzésen az Astra játékosai kissé „jóllakott” módon futballoztak, s a mérkőzés folyamán a kapura veszélytelen FTC egy hibát kihasználva élt a lehetőséggel, s győztes gólt szerzett.

A mérkőzés után Dombó János levonta a tanulságokat, s ezt megosztva játékosaival azoknak kiküszöbölését kérte a következő mérkőzésekre, hisz az egyértelmű cél a torna megnyerése volt.

A soron következő mérkőzés igazi kihívás elé állította a játékosokat, hisz az NB1-et több mint fél éve veretlenül vezető Miskolc csapatát kellett legyőzniük. Mint azt vártuk a két együttes parázsmérkőzést játszott egymás ellen. Nyugodt szívvel nevezhetünk a torna legjobb, legváltozatosabb és izgalmasabb mérkőzésének ezt az összecsapást. Ez annak köszönhető, hogy mindkét gárda győzelemre játszott, nyerni akart.

Az ASTRA 5:2 arányban diadalmaskodott, ezzel megszakítva a miskolci lányok veretlenségi szériáját.

A torna eredményeinek alakulása miatt az utolsó mérkőzés létfontosságúvá vált. A matematika egyszerű volt: győzelem esetén torna győzelem, döntetlen esetén második helyezés, míg vereség esetén harmadik helyezés lett volna a lányok jutalma.

Az összecsapás melyet az ASTRA az Univerzum ellen vívott kissé unalmasan alakult, a kapuk nem forogtak veszélyben, szinte csak egy- két alkalommal kellett hárítaniuk a kapusoknak.

A mérkőzés egyetlen, egyben döntő találatát, az a Megyes Ágnes szerezte, aki épp az Univerzum csapatától igazolt az Astrához a téli időszakban.

A torna segítette a játékosok felkészülését, s mindemellett jól is érezték magukat.

 

A torna végeredménye:

1.Astra Hungary
2.Univerzum 
3.Ferencváros 
4.Miskolci Szabdidőközpont-Vénusz 
5.Police SE 
6.Vesta II 
7.Kiskunfélegyházi Mókusok 

 

 

Az év elindult, itt a felkészülés ideje…

Az ASTRA mozgósította játékosait, s remekül indította az évet, hisz a BLSZ bajokságban szereplő csapata is tornagyőzelemmel nyitott.

Kellemes évkezdet mindenki számára, s ezután jön a fekete leves… munka.. munka.. munka

De, mint tudjuk, csak ez vezet eredményhez.

 

Vélemény, hozzászólás?