MÁSODIK MECCSÉT IS BEHÚZTA A SILVER!

 

A múlt heti rangadó után ismét egy „neves” csapathoz látogattunk, a tavalyi bajnokság győzteséhez Kerepesre. Ősszel 7-3-ra sikerült legyőznünk a jó erőkből álló csapatot, azonban akkor nem tudtak teljes kezdőcsapattal kiállni ellenünk. Tartottunk a mai mérkőzéstől, mégpedig azért, mert hazai pályán igen jó játékerőt képviselnek, valamint tudtuk, hogy maga a pálya minősége minden technikai tudásunkat leamortizálja.

 

A kezdő sípszó elhangzása után a Borhi – Kakuszi, Földvári, Fodor, Bozsó – Megyes, Tóth, Vidács, Üveges – Szabó Nóra alkotta csapat kezdett és az első 45 perc leginkább arról szólt, hogyan birkózzunk meg az ellenféllel, a labdával és a talajjal. Meghatározóan a mezőnyben folyt a harc, többet birtokoltuk a labdát ennek ellenére gólt nem sikerült elérnünk.

Félidőben átálltunk 4-4-1-ről 3-2-3-1-re és sokkal gördülékenyebb, pontosabb támadásokat vezettünk. Vezető gólunkat a 47. percben sikerült megszereznünk, Szabó Nóra jobb oldali beadására Üveges Kata érkezett és perdítette a kapus érintésével a labdát a hálóba. Ez láthatóan megnyugtatta csapatunkat, egyre ötletesebben, lendületesebben támadtunk, a lelkes hazai csapat pedig igyekezett védekezni, részükről nagyobb veszély nem fenyegette kapunkat. Szabó Nóra két kihagyott ziccere után jóvátette kihagyott helyzeteit és szinte a félpályáról indulva meg sem állt a kapuig, ott higgadtan húzta el a labdát a kijövő kapus mellett és passzolta a labdát a hálóba 0-2-re módosítva az eredményt. A mérkőzés hátralévő idejében tovább támadtunk, de az eredményen már nem tudtunk változtatni.

Jövő heti mérkőzésünk elmarad a Hidegkút visszalépése miatt, legközelebb március 30-án pénteken este 19.30 órakor játszunk a Metis csapata ellen a Siketek pályán.

 

KEREPESI SBE – ASTRA HFC 0-2 (0-0)

Góllövők: Üveges Katalin, Szabó Nóra

 

ASTRA HFC: Borhi – Kakuszi, Földvári, Fodor, Bozsó – Megyes, Tóth, Vidács, Üveges – Szabó Nóra

Cserék: Nagy, Usztics, Győző.

 

Kiss Kálmán vezetőedző Kerepesi SBE: A játék minden elemében jobban akaró és játszó vendégcsapat megérdemelten szerezte meg a 3 pontot a lelkesen játszó hazaiakkal szemben.

 

Tóth Ágnes: Örültem, hogy ma már olajozottabban játszottunk, különösen a 2. félidőben, ez bíztató jel a következő fordulókra. Rengeteg technikai hiba mellett, az Astrára jellemző szokásos hajtós játékunkkal azonban sikerült nyernünk a lelkesen és sportszerűen játszó kerepesi csapat ellen.

Vélemény, hozzászólás?